Birikimler altın olabilir

Güncelleme Tarihi:

Birikimler altın olabilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2014 17:07

Şekerbank’ın yurt dışında yaşayanlar için geliştirdiği ‘Memleketim Altın Hesabı’ ile, birikimler artık altın olarak da değerlendirilebiliyor.

Haberin Devamı

Yurt dışında yaşayan Türkler için özel "Memleketim ve Altın Hesabı" yöntemini geliştiren Şekerbank, bu hesaplarda değerlenecek tasarruflar için çok özel avantajlar sunduklarını açıkladı.

"Memleketim" hesapları ile ilgili bilgi veren Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonu doğrultusunda, yurt dışında yaşayan vatandaşların tasarruflarına özel önem verdiklerini belirtti.

YURT DIŞINDAYKEN DE DEĞERLENİYOR

‘Memleketim Altın Hesabı’ ile birikimlerin altın olarak da değerlendirebileceğine dikkat çeken Ertürk, “Yatırım yaparken tercihini altından yana kullanmak isteyenler için geliştirdiğimiz bu özel üründen, altın kurlarının hareketliliği ya da uzun vadeli altın yatırımı ile getiri elde etmek isteyen tüm yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yararlanabiliyor. 'Memleketim Altın Hesabı' ile binbir emekle elde edilen birikimler, evde ya da kiralık kasada duran ziynet altınlar, çalınma ve kaybolma riski olmadan yurt dışındayken de değerleniyor” dedi.

Yaz aylarında Türkiye'ye gelenlere 2010 yılından beri özel olarak sunulan ‘Memleketim Hesabı’nın avantajlarından yararlanmak için 70 il ve 101 ilçedeki şubelerinin hizmete hazır olduğunu hatırlatan Ertürk, izin döneminde herkesi Şekerbank şubelerine beklediklerini belirterek şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız 32 günden 24 aya kadar değişen vadelerde, avantajlı faiz oranları ile Şekerbank şubelerinde mevduat hesabı açabilirler. Bizim için gurbette çalışan vatandaşlarımız da ‘Anadolu Bankacılığı’ kapsamında sahiplendiğimiz bir kesim. Onların emeğini korumayı ve tasarruflarını ülkemiz ekonomisine kazandırmayı çok önemsiyoruz. İzine gelen vatandaşlarımızı Türkiye'deki şubelerimizde ağırlamaktan ve onlara en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!