Nevşehir'de vahşet... Yaralı anne katilin adını söyledi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 15:50

NEVŞEHİR’de oturan Afgan ailenin 2 çocuğu, evlerinde boğazları kesilerek öldürüldü. 2 çocuğunun amcaları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Nevşehir’in merkezİbrahimpaşa Mahallesi Demirhafız Caddesi’ndekibir evde 2 yıldır oturan Afganistan uyruklu Rahime ailesinin evinden, öğle saatlerinde 32 yaşındaki anne Buram Rahime’nin çığlıkları duyuldu. Afgan kadın kendisi ve çocuklarını kayınbiraderi R.R.’nin bıçakladığını iddia etti.

Nevşehirde vahşet... Yaralı anne katilin adını söyledi



Eve giren komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, ailenin 5 yaşındaki Sahar ve 3 yaşındaki Rustam adlı 2 erkek çocuğunun boğazları kesilmiş cesetleriyle karşılaştı. Cesetler olay yeri araştırma ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan anne Buram Rahime de hastanede tedavi altına alındı. Çifte cinayet şüphelisi amca R.R. ise aranıyor.

Haberin Devamı

Nevşehirde vahşet... Yaralı anne katilin adını söyledi


Cinayet haberini alan mahalleli büyük üzüntü yaşadı

KAYINBİRADERİNİN BIÇAKLADIĞINI SÖYLEDİ

Nevşehir’de iki Afganlı çocuğun evlerinde boğazları kesilerek öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken Vali İlhami Aktaş, şimdilik tutuklanan bir kişi bulunmadığını söyledi.

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi Demir Hafız Caddesi’ndeki bir apartmanın 1’inci katında oturan Afgan ailenin evlerinde 3 yaşındaki Rustam Rahime ile 5 yaşındaki Sahar Rahime adlı kız çocuğu evlerinde öldürülmüş bulundu. Anne Buram Rahime’nin çığlıklarını duyan komşularının yardıma koşması ile ortaya çıkan olayın ardından ihbar üzerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı halde bulunan anne Buram Rahime, ilk ifadesinde çocuklarını kayınbiraderi R.R.nin bıçakladığını söyledi. Anne Buram Rahime yapılan ilk müdahale ardından sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İncelemelerin ardından çocukların cesetleri Nevşehir Belediyesi cenaze aracına konularak morga götürüldü. Annenin verdiği ifadeler doğrultusunda amca R.R.nin yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, emniyet güçlerinin soruşturmasının sürdüğünü, şimdilik tutuklanan bir kişinin bulunmadığını söyledi.

Öte yandan bir süredir aynı evde oturduğu belirtilen Rahime ailesinin mahallede mazbut olarak bilindiği kaydedildi. Ailenin oturduğu evin hemen altında ikinci el eşya alım satımı yapan esnaf Cafer Atasoy, "Yaklaşık 1 yıldır burada ikamet eden aileyi son derece mazbut bir aile olarak biliyoruz. Cinayete kurban gittiği belirtilen iki çocuğu da iyi biliriz. Dünya tatlısı iki çocuğun böyle bir olayda hayatlarını kaybetmeleri bizleri de derinden üzdü dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!