BİR YASTIKTA BAŞLIYOR

Güncelleme Tarihi:

BİR YASTIKTA BAŞLIYOR
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2013 16:36

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile bir aile komedisi için kamera karşısına geçiyor!

Haberin Devamı

TRT 1’de seyirciyle buluşacak “BİR YASTIKTA” kocayan diğer çifti ise Erdal Tosun ve Seray Gözler canlandırıyor.Suzan Aksoy’un, tatlı sert kayınvalideyi oynadığı dizinin kadrosunda genç kuşağın başarılı isimleri Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli de yer alıyor.
 
Avukat bir kadın, düğün salonu sahibi bir eş ve aynı zamanda evsahipleri de olan kayınpeder ve kayınvalide. Elbette, ailenin neşesi minik yavrular: Tam 3 tane. Iki erkek bir kız. Bir de onların arkadaşları,  kayınbiraderi ve komşuları derken “BİR YASTIKTA” kocayan Ahsen ve Kartal’ın kalabalık hayatı çıkıyor ortaya.
 
Ahsen(Özge Borak) boşanma avukatlığında uzmanlaşırken, Kartal(Bülent Emrah Parlak) “Bir Yastıkta” kocamak isteyenleri evlendiriyor. Tüm bu kalabalığın ortasında, hayat geçip gidiyor. Bu şenlikli aile ve maceraları 13 Nisan Cumartesi gününden itibaren, her Cumartesi saat 19:50’de TRT 1’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

BİR YASTIKTA OYUNCU KADROSU FOTO-GALERİ

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!