Bir salon dolusu insan 'çılgın doktoru' bekledi ama o gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Bir salon dolusu insan çılgın doktoru bekledi ama o gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 15:49

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında düzenlenen özel bir etkinlik için İstanbul'a davet edilen, dünyanın ilk kafa nakli operasyonunu gerçekleştirmek için gün sayan Prof. Sergio Canavero’nun etkinliğe son dakikada katılamayacağı açıklandı. Ünlü beyin ve sinir cerrahına Hürriyet ulaştı.

Haberin Devamı

Bir salon dolusu insan çılgın doktoru bekledi ama o gelmedi
İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Canavero’yu izlemeye gelenler bu haberle hayal kırıklığı yaşadı. İlk kafa nakli operasyonuna kısa süre kala detayları merak edenler salonu erken saatlerde hınca hınç doldurmuştu.

Yapılan açıklamada, Prof. Canavero’nun sağlık sorunları nedeniyle organizasyona katılamadığı açıklandı. Organizasyondan bir kişinin verdiği bilgiye göre, İtalyan doktor gıda zehirlenmesi geçirdiği için etkinliğe katılamadı. Sosyal medyada ise ünlü cerrahın, uçağı kaçırdığı için konferansa katılamadığı iddia edildi. 

Canavero, Hürriyet’e yaptığı özel açıklamada ciddi bir grip sebebiyle yataktan kalkamadığını söyledi. Boğazındaki ağrının sesinin kısılmasına da sebep olduğunu söyleyen doktor, konferansı kaçıracağı için üzgün olduğunu fakat kendisini hiç iyi hissetmediğini kaydetti.

 

BAKMADAN GEÇME!