Bir kolunda asit attığı çocuk diÄŸerinde kendi çocuÄŸu

Güncelleme Tarihi:

Bir kolunda asit attığı çocuk diğerinde kendi çocuğu
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 17:31

İstanbul Ataşehir’deki Develi Kebap’ta geçtiğimiz günlerde oyun odasında 3.5 yaşındaki Y.K.’nın üzerine asitli madde döküldü. Bu olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürürken asiti atan kişi ise teyzesinin kocası çıktı. Olayın sırrı hala tam olarak çözülemezken yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan Cihan Araçman'ın kendi çocuğu ve yüzüne asit attığı çocukla beraber fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DehÅŸete düşüren olayda yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şüpheli Cihan Araçman'ın sosyal medyadaki hesabında kucağında kendi çocuÄŸu ve yüzüne asit attığı çocukla beraber fotoÄŸrafı ortaya çıktı.Â

Bir kolunda asit attığı çocuk diğerinde kendi çocuğu

OLAY NASIL GELÄ°ÅžTÄ°?

Bir kolunda asit attığı çocuk diğerinde kendi çocuğu
Polisin tespitlerine göre olay şöyle gelişti; doktor eşi C.K.’dan bir süre önce boşanan avukat I.G., aralarında Cihan Araçman'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla restorana geldi. 

I.G, oğlu Y.K.’yı oyun odasına gönderdi. Saat 20.45’te Cihan Araçman'ın masadan kalkarak oyun odasının bulunduğu birinci kata gitti.

 

Haberin Devamı

Oda görevlisi P.A.’nın uyarısıyla galoş giyen Cihan Araçman, içeride cebinden çıkardığı diş macunu tüpündeki maddeyi Y.K.’nın üzerine püskürttü. Y.K.’nın yanındaki iki çocuk da bu maddeden etkilendi. Cihan Araçman, olayın ardından restorandan ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!