Bila'nın durumu hızla iyiye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Bilanın durumu hızla iyiye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başbakan Mesut Yılmaz'ın Makedonya gezisi sırasında meydana gelen kazada ağır yaralanan Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila'nın durumu günden güne düzeliyor. Bila'yı dün de DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, Adalet Bakanı Oltan Sungurlu ve eşi Ayfer Sungurlu, Devlet Bakanı Cavit Kavak ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ferzan Çitici ziyaret ettiler.

Fikret Bila'nın ağabeyi Hikmet Bila, kardeşinin durumunun her geçen saat daha iyiye gittiğini söyledi. ‘‘Burada mucize olaylar, mucize doktorlar gördük’’ diyen Hikmet Bila, şöyle konuştu:

‘‘Gerçekten Fikret'e çok iyi bakılıyor. Bu nedenle de tedavisi çok hızlı gidiyor. Doktorlar, ‘Fikret bizden önde gidiyor' diyorlar. Bir süre daha yoğun bakımda kalacak. Sorularımıza baş, el hareketi ve mimiklerle cevap veriyor. Bilinci çok iyi. Herşeyin farkında. Biraz daha sabırlı olmasını gerektiğini söylediğimiz zaman da, ona kararlı olduğunu hareketleriyle ifade ediyor.’’

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Kuday, ‘‘Araya birşey girmezse, en erken haftaya Perşembe veya Cuma günü normal odaya almış oluruz sanıyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!