Beyoğlu'nda sıcak saatler! Polis ekiplerine ateş açıldı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda sıcak saatler Polis ekiplerine ateş açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2020 21:52

Beyoğlu’nda bir kişi polislere silahlı saldırıda bulundu. Çıkan silahlı çatışmada bir polis, yaşanan arbedede ise başka bir polis olmak üzere iki polis yaralandı. Çatışmada yaralanan saldırgan ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

2 POLİS YARALI

Olay Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Bir kişi kapalı olan akaryakıt istasyonuna girmek istedi. O sırada olay yerinde görevli polis ekipleri gelerek duruma müdahale etti. İfadesinde isminin Ali M. olduğunu söyleyen saldırgan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büroda görevli Gürhan K. ve Gökhan O.’yu önce yumruk atarak darp etti. Kargaşada komiser Murat T.’nin silahını alıp ateş eden saldırgan Gürhan K.’yı sağ ve sol kulundan yaraladı.

SALDIRGAN HAYATINI KAYBETTİ

Takviye gelen polis ekipleri ile yaşanan çatışmanın ardında saldırgan sağ ve sol bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Silahlı çatışmadan sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polisler özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı olarak yakalanan saldırgan da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ticari araca çok sayıda mermi isabet ettiği görülürken polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edilirken olay yeri inceleme polisler bulvar üzerinde akaryakıt istasyonunun içerisinde çok sayıda boş kovan tespit etti.

Beyoğlunda sıcak saatler Polis ekiplerine ateş açıldı

ÇATIŞMA ANI AMATÖR KAMERADA

Çatışma anı ise olay yerine yakın bir binada oturan vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntülere yansıdı.

Beyoğlunda sıcak saatler Polis ekiplerine ateş açıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!