Beyoğlu'nda hareketli dakikalar! Otomobilini parçaladığı dayısı demir çubukla dövdü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2021 10:06

İstanbul Beyoğlu'nda önceki gün hareketli anlar yaşandı. Dayısından para alamadığını iddia eden kişi, dayısının otomobiline hoparlörle vurarak zarar verdi. Dayı da yeğenini demir çubukla dövüp başından yaraladı. Kavga aile üyelerinin araya girmesiyle bitti. 

Haberin Devamı

Olay, Fetihtepe Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre Latif M., dayısı Orhan P.'den para istedi. Dayısından parayı alamayan Latif M., Orhan P.nin park halindeki otomobiline hoparlörle vurmaya başladı.

Otomobilinin camlarının kırıldığını, aynalarının parçalandığını gören dayı da yeğenini demir çubukla dövüp başından yaraladı. Aile üyelerinin araya girmesiyle kavga sona erdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Başından yaralanan Latif M., ambulansla hastaneye kaldırılırken Orhan P. ve iki kişi gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü.

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan kavga anı ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, dayı ve yeğenin kavga etmesi ve aile üyelerinin araya girmesi görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!