Beyaz’a Tanem sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Beyaz’a Tanem sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

“Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı”nın 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle özel bir program hazırlayan Beyazıt Öztürk, 4.7 milyon liralık rekor bağış topladı. Programın sürprizi ise, Beyaz’ın sevgilisi Tanem’in programa bağlanmasıydı.

Haberin Devamı

AŞIKLAR 'İLK' KEZ BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ - Foto - galeri               

TANEM SİVAR FOTOĞRAFLARI         

BEYAZIT Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” bu hafta, “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı” yararına düzenlenen “Eğitim Gönülleri 15. Yıl Özel Yayını” ile ekrana geldi. TEGV 15. Yıl Özel yayını Beyazıt Öztürk’ün ev sahipliğinde ve Melis Birkan’ın belli aralıklarla iletişim merkezinden canlı bağlantılarıyla gerçekleştirilen programa, Mehmet Ali Birand, Kıvanç Tatlıtuğ, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Saba Tümer, Melis Birkan, Cem Davran, Yeşim Ceren Bozoğlu, Songül Öden ve Ebru Gündeş konuk oldu.

Çok sayıda bağış alan programa Beyaz’ın sevgilisi Tanem Sivar’ın telefonla katılması damgasını vurdu. Acun, Beyaz’ı sıkıştırarark Tanem’i canlı yayında aradı ve Beyaz’a zor anlar yaşattı. Bir anda ne yapacağını şaşıran Beyaz’ın yüzünü kapatarak verdiği tepki stüdyoda alkışlarla karşılandı. Saba Tümer’in kahkahaları geceye renk katarken Ebru Gündeş muhteşem sesi ve yorumuyla dinleyen herkese bir müzik ziyafeti çekti.  

Programın giriş bölümünde TEGV başkanı Cengiz Solakoğlu’nun yaptığı konuşmada bağışların önemi vurgulandı. İnan Kıraç’ın da bağışçı olarak telefonla bağlandığı gecede, Koç Holding 1.000.000 TL, Arçelik bayileri adına yapılan 300 bin TL, Beko bayileri adına yapılan 200 bin TL, Asım Kocabıyık 150 bin TL ve programda canlı bağlantı da yapılan Ali Ağaoğlu 250.000 TL’lik yüksek bağış miktarlarıyla dikkat çekti.

TEGV tarafından açıklanan veriler şu şekilde oldu: Toplamda 118.000 sms alındı. Gelen diğer bağışlarla birlikte toplam 4.7 milyon TL bağış toplandı. Bu da yaklaşık 80 bin çocuğun eğitimine destek sağlanacağı anlamına geliyor.  

Haberin Devamı

İŞTE O TELEFON KONUŞMASI / WEB TV  

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!