Berna'ya nazar değdi

Güncelleme Tarihi:

Bernaya nazar değdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kanal D'de yayımlanan ‘Çocuktan Al Haberi’ yarışma programını sunan televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü ismi Berna Laçin, başrolünü Cihan Ünal'la paylaştığı ‘Yeni Baştan’ adlı oyunun Ankara'daki ilk gecesinde, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Önceki gece oyunun ilk perdesini zorlukla bitiren oyuncu, arada verilince daha fazla dayanamadı. Rol arkadaşları ve Gencay Gürün tarafından Sevgi Hastanesi'ne kaldırılan Laçin'e, virütik romatizma teşhisi kondu. Laçin'in romatizmal değerleri normalin 7 katı daha fazla düzeyde bulunuyor. Sanatçıya ayrıca modüler guatr teşhisi de kondu.

Oyundan önce tansiyonu 7'ye 5 olan sanatçı, ‘‘Oyunun ilk perdesini nasıl bitirdiğimi anlamadım. Perdenin sonlarına doğru artık neredeyse ayakta duramaz hale gelmiştim. Dizlerim tutmuyordu. Perde kapanır kapanmaz hemen yere çökmüşüm. Arkadaşlarım beni kollarımdan turarak ve seyircileri yararak hastaneye getirdi. Hastaneye geldiğimde tansiyonumu tekrar ölçtüler ve 14'e 8 olduğu ortaya çıktı’’ dedi.

Berna Laçin'i hastane odasında, eşi Tolga Eşiz ve Gencay Gürün yanlız bırakmıyor. Rol arkadaşı Cem Davran da, Laçin'i sürekli ziyaret ediyor. Cihan Ünal ise Laçin hastaneye getirildikten hemen sonra yanına geldi. Laçin'in tedavisi İstanbul'da sürdürülecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!