Berlusconi'ye uygulanan şiddet

Güncelleme Tarihi:

Berlusconiye uygulanan şiddet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 17:21

İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye uygulanan şiddet ve önlenemeyen nefret, şiddet ilişkisini ve dürtü kontrol bozukluğunun psikolojik alt yapısını ÜLKE TV'de 'İyi Bak Kendine' programında Uğur Canbolat'a değerlendirecek.

Haberin Devamı

Berlusconi'yi hastanelik eden saldırının altında yatan şiddet ve nefret ilişkisi nedir? Berlusconi'nin hayretini "Ben herkesi seviyorum, neden benden bu kadar nefret ediyorlar" şeklinde ifade ettiği nefretin altında nasıl bir psikolojik zemin vardır? Nefreti ifade etme biçimi olarak şiddeti seçen insanlar nasıl bir kişilik yapısına sahip? Önlenemeyen şiddet ile nefret arasındaki ilişki nedir ve bu nefret şiddetle ifade edilmeye devam ederse sosyal hayat ne gibi olaylara gebe olabileceğini psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugün Uğur Canbolat'a yorumlayacak.

Ayhan Pala'nın yönetmenliğini yaptığı Uğur Canbolat'ın hazırlayıp sunduğu ekranların ve kendine bakmak isteyenlerin 'Koruyucu Ruh Sağlığı' programı olan İyi Bak Kendine bu akşam saat 23.30'dan sonra ÜLKE TV'de..

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!