Berat Kandili mesajları seçenekleri: Whatsapp için uzunlu kısalı anlamlı kandil mesajları (Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Berat Kandili)

Güncelleme Tarihi:

Berat Kandili mesajları seçenekleri: Whatsapp için uzunlu kısalı anlamlı kandil mesajları (Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Berat Kandili)
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2021 01:15

Berat Kandili mesajları ilgi görmeye devam ediyor. Bugün mübarek Berat Kandili. Ramazan ayının habercisi olan bu gecede sevdiklerinizin kandilini kutlamak için gönderebileceğiniz kandil mesajlarını bir araya getirdik. Sizler de uzun kısa, anlamlı ve dualı kandil mesajlarını tercih edebilirsiniz. Berat Kandili mesajları ile sevgi bağları yine güçlenecek. Whatsapp, Twitter ve Facebook’da sevdiklerinizin kandilini kutlayabileceğiniz kandil mesajları haberimizde. 

Haberin Devamı

Kandil mesajları erken saatlerden itibaren paylaşılmaya başlandı. Bugün Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Berat Kandili idrak ediliyor. Henüz aradığı mesajı bulamamış olanlar için Berat Kandili mesajlarını derledik. İşte sosyal medyadan, SMS veya Whatsapp'tan iletebileceğini uzunlu kısalı kandil mesajları...

KANDİL MESAJLARI

Ramazan ayını müjdeleyen bu mübarek gece güzel memleketimizde;Soframıza bereket, yuvamıza huzur, kalplerimize ferahlık getirsin… #BeratKandili’miz mübarek olsun.

Rahmet, icabet ve takdir olarak isimlendirilen Berat Gecemizin insanlığın af ve kurtuluşuna vesile olmasını niyaz ederim.

Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi mübarek #BeratKandili’nin milletimiz, İslam alemi ve de tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Haberin Devamı

"Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim. Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim. Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim' buyurur." #BeratKandili

Şiddetin, kibrin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Berat Kandili mübarek olsun…

Bugünün hepimiz için ruhani bir arınma sağlaması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun.

Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını dilerim. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Neden duasız bırakıyorsun dilini? Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?(Mevlana) Huzur ve sağlıklı bir gün olsun. Hayırlı kandiller.

Rabbim,
Gönül gözü ile görmeyi
Hakikati bilmeyi,
Ders alıp,
Hakkıyla kul olmayı nasip eylesin.
Sağlığımızı bedenimizden,
Sevdiklerimizi ömrümüzden,
Sevgi ve merhameti gönlümüzden,
Bize iyi gelen tüm güzellikleri hayatımızdan eksik etmesin ...

Yazılır halkın beratı gelince Berat Gecesi
Ger hayâtı ger memâtı gelince Berat Gecesi
Mü'min nârdan berî olur Hakk'dan yüce ihsân olur
Kâfir nâre dâhil olur gelince Berat Gecesi İ.H.Bursevi (ks)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!