'Benzin fiyatını indirin'

Güncelleme Tarihi:

Benzin fiyatını indirin
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2020 07:00

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu, 'Dünyadaki indirime bağlı olarak benzinin pompa fiyatlarında indirimi gündeme getirin' dedi.

Haberin Devamı

Moskova’da imzalanan İdlib Mutabakatı, ekonomide yaşanan gelişmeler, petrol fiyatları ve tutuklu gazeteciler konuşuldu. MYK’da Moskova’da imzalanan mutabakat madde madde ele alınarak, harita üzerinde sözleşme ile nelerin sağlandığı konuşuldu. Kılıçdaroğlu, sözleşme metnini madde madde ele alarak, “Belli ki Türk heyeti gittiğinde o metin Rusya tarafından hazır edilmiş” dedi. Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin özetle şunları söyledi:

BENZİN İNDİRİMİNİ GÜNDEME GETİRİN

“(Dünya Kadınlar Günü yürüyüşünde İstanbul’da polisin müdahalesi) Kadınlara karşı şiddet asla hoş görülemez. Sabah kadınlarla ilgili olumlu mesajlar verilirken akşam polis koridorunda kadınların şiddet görmesi kabul edilemez. Gazetecilerin tutuklanmasını da Cumhuriyetimiz, insan hakları ve demokrasi için bir felaket olarak değerlendiriyorum.

Dünya genelinde benzin fiyatlarında büyük bir düşüş yaşanmasına rağmen bu durumun Türkiye’ye yansımaması kabul edilemez. Başta Meclis olmak üzere her platformda dünyadaki indirime bağlı olarak benzinin pompa fiyatlarında indirimi gündeme getirin.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!