Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyası müzik üzerine kurulu

Gülmeyi çok seven Didar Çalık, hayata hep pozitif bakıyor

Mİmar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman Bölümü mezunu 22 yaşındaki Didar Çalık'ın, renkli dünyası müzik üzerine kurulu. Marmara depreminden sonra Antalya'ya yerleşen Çalık, hafta içi Mr White's Bar'da program yapıyor. Annesinin isteği üzerine ilkokul 4. sınıftan itibaren keman eğitimi alan Didar, 15 yaşında da fotomodelliğe başladı ve bir çok klip ile reklam filminde oynadı.

GÖNLÜ KLASİKTE

Son derece yoğun bir tempoda çalışan Didar, solistliğin dışında, hafta içi her gün ETV'de yayınlanan 16.20 ile 17.00 saatleri arasındaki Müzik Dünyası isimli programı hazırlayıp sunuyor. Şu an için kaset yapmayı düşünmeyen Didar, daha önce Seden Gürel ve Güven Baran'a vokal yaptı. Daha Antalya'ya gelmeden önce İstunbul'un ünlü mekanları Dedikodulu Meyhane, Nisbet, Şamata'da sahne alan genç müzisyen, pop müzikten para kazandığını ama kalbinde klasik müziğin yattığı söylüyor.

ALKOL SEVMİYOR

Antalya'daki eğlence hayatının İstanbul'a göre daha seviyeli olduğunu belirten Didar, ‘‘Antalya'da insanlar sanatçıyı rencide etmeden, kendilerini de rezil etmeden eğleniyor. İstanbul'a tekrar dönmeyi düşünmüyorum. Burası çok güzel bir şehir. İnsanları sıcak kanlı’’ dedi. Alkolü sevmeyen güzel müzisyenin almayı en çok sevdiği hediye ise oyuncak. Oyuncaklarının kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Didar, onlara gözü gibi bakıyor.

TAM BİR EV KIZI

İşi dışında pek dışarı çıkmayan Didar, tam bir ev kızı. Gülmeyi çok seven Didar, hayata hep pozitif baktığını söylüyor. Her şeyin olumlu bir yanının olduğunu söyleyen Didar, ‘‘Ben Polyanacılık oynamaktan çok, tam bir Polyana'yım’’ diyor. Üniversite sınavına girdiğini söyleyen Didar'ın hedefi, grafik üzerine bir bölüm okuyabilmek. Türkiye'de klasik müziğin pek tutmadığını belirten Didar, ‘‘Bu nedenle master yapmak yerine yeni bir üniversite okumak istiyorum’’ diyor.

Annesi makyöz olunca

Dİdar Çalık'ın annesi; Hülya Avşar, Hande Ataizi, Muazzez Ersoy, Zuhal Olcay, Kenan Doğulu gibi sanatçıların ünlü makyözü Şükran Çalık. Hal böyle olunca güzel Didar da makyajı seviyor.

Makyaj yapmayı annesi Şükran Hanım'dan öğrenen Didar, profesyonel makyaj malzemeleri kullanıyor. Makyöz bir annenin kızı olmasından dolayı makyajına büyük önem veriyor.

İŞTE LİSTESİ İŞTE LİSTESİ

Parfüm : Burbrys

Makyaj ürünü : Lancome, Channel

Saat : Georgia

Takı : Altın

Kıyafet : Urbam, Polo, Mango

Ayakkabı : Elle, Cekko

Gözlüğü : Gucci

En son izlediği film : Görevimiz Tehlike

En son aldığı albüm : Sezen Aksu (Deli Veren)

En sevdiği yemek : Makarna

En son okuduğu kitap : Aşkın Celladı

Cep telefonu : Ericsson- T 10

Motosikleti : Scooder

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!