Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da ilk kez Club Çapkın'da sahne alan ve geçen yıl Eurovision şarkı yarışması'nda, 'Döne Döne' adlı parçasıyla ikinci olan seksi ve güzel solist Neslihan Demirtaş,'ın, oldukça renkli bir hayatı var

ANTALYA sahnelerindeki başarısıyla, kısa sürede tanınan güzel ve seksi solist Neslihan Demirtaş, öğretmen bir anne ve emekli emniyet müdürü bir babanın ilk kızı.

Henüz 17 yaşındayken, 3 yıl İzmir'deki Akrek Ajans'ta fotomodellik yapan Neslihan'ın, bir gün şöhret olma hayalleri, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan aldığı eğitimler sırasında başladı.

Aynı okulda, önce keman, bale ve opera sanatları derslerini alan 24 yaşındaki solist, geçtiğimiz yıl, Ankara'da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda, 'Döne döne' adlı şarkıyla, Türkiye ikinciliğini kazandı.

GÜZELLİĞİYLE FARK EDİLDİ

İlk kez İzmir'de sahneye çıkan Neslihan Demirtaş, sonraları, Bodrum, Ankara, İstanbul ve Antalya'nın en popüler eğlence mekanlarında sahne alarak, adından sözettirmeye başladı.

Club Çapkın'da söylediği Türkçe Pop tarzı şarkıları kadar, güzelliğiyle de beğeni toplamayı ilk günde sağlayan solist, sesine ve yorumuna çok güveniyor.

FAVORİSİ SEZEN

Aldığı eğitim sayesinde de, herkesin dilindeki popüler şarkıları, değişik ve çok zor bir yorumla seslendirmekten kaçınmıyor ve kritiklerin gözünde artı puan kazanıyor.

Neslihan Demirtaş, Türkiye'deki en iyi besteci ve yorumcunun, Sezen Aksu olduğunu belirtiyor.

Önümüzdeki sezon, bir albüm çıkartmayı planlayan 24 yaşındaki Neslihan, sahnedeki performansı ile de, ne kadar ihtiraslı bir sanatçı olduğunu kanıtlıyor.

AŞK KADINIYIM

Slow parçaları seslendirirken bile, izleyicilerin duygularına derinden hitap etmesini bilen güzel solist, kendisini, 'aşka aşık' birisi olarak tanımlıyor.

Şarkılarının, 'aşkın' melodileri olduğunu dile getiren Neslihan, hayattaki en büyük idealinin, bir filmde başrol oynamak olduğunu ve bunun için de 'keşfedilmeyi' beklediğini belirtiyor.

Neslihan Demirtaş'ın çok ilginç fobileri var. Hayatta en sevmediği şeylerin başında, piknik yapmak ve çıplak ayakla yere basmak olduğunu söyleyen seksi güzel, bunların nedeninin, içgüdüsel olduğunu söylüyor.

İŞTE LİSTESİ

Ayakkabısı : Freelance

Saati : Guess, Romanson

Parfümü : Wish

Kuaförü : M. D.

Takı tercihi : Pırlanta

İçki tercihi : Portakal suyu

Gittiği eğlence mekanı : Flamingo

Restoran tercihi : Mavi Akdeniz

Sevdiği yerli şarkıcı :

Sezen Aksu, Sertab Erener

Sevdiği yabancı şarkıcı : Whitney Houston

Sevdiği aktrist : Julia Roberts, Meltem Cumbul

Sevdiği aktör : Keanu Reeves, Robert De Niro

Kullandığı otomobil :

Renault Clio

Yaptığı spor : Ata binmek

Son okuduğu kitap: Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten

Son izlediği film: Kahpe Bizans

Genç yaşlarda aldığı değişik eğitimlerle sanat dünyasını yakıdan tanıma fırsatını bulan sanatçı, fotoğraf kameraları karşısında, seksi pozlar verirken bile oldukça rahat.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!