"Beni Nazi Canavarı olarak damgalayacaklar"

Güncelleme Tarihi:

Beni Nazi Canavarı olarak damgalayacaklar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2011 00:00

Norveç’te düzenlediği saldırılarda 93 kişinin ölümüne neden olan Anders Behring Breivik’in bin 500 sayfalık günlüğü internete düştü. Mason locasına üye olduğu bilinen Breivik’in günlüğünde düzenlemeyi planladığı saldırılar hakkında detaylar ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Norveç’i kana bulayan Breivik’in günlüğünde, ziyaret ettiği ülkelerin listesi de bulunuyor. Breivik’in “gördüğüm ülkeler listesinde” yer alan 25 ülke arasında Türkiye de var.

 

İşte Breivik’in günlüğünden öne çıkan kısımlar:

 

Gelecek saldırılara hazırlık

“Direniş çabalarına, polisle yüzleşmeye, sorgulamalara, mahkeme duruşmalarına ve basında yer alacak röportajlara yönelik çeşitli senaryolar hazırlıyorum…”

 

“Her türlü durumda, Ruger Mini 30’u tercih ederdim, ancak zaten 7.62 mm tüfeğim var ve polisin bana benzer çapta bir silah vereceğini zannetmiyorum. (Silah) başvuru formumda “geyik avı” için istediğimi belirttim. Aslında sadece tepkilerini görmek için gerçekleri de yazmaya niyetlenebilirdim: "Kategori A ve B kültürel Marksist/çok kültürlü hainlerin yok edilmesi”. J

 

YOUTUBE'DA YAYIMLANAN GÜNLÜK FOTOĞRAFLARI

 

KATLİAM İÇİN DOKUZ YIL HAZIRLIK YAPTI 

KATLİAM İÇİN 9 YIL HAZIRLIK YAPMIŞ / WEB TV

 

Şarbon saldırıları

“Dikkat edilmesi gereken bir nokta, mektupların (şarbonlu mektuplar yollama planı) gerçek şarbon yerine sahte toz içerse bile çok faydalı sonuçları olacağıdır”.

 

Tabanca eğitimi

“Kasımda, aralıkta ve ocakta devletin silah alımındaki prosedürü gereği tabanca eğitimi yapıldı. Kasım, Aralık ve Ocak’taki eğitimler tamamlandı ve belgelendi”.

 

Silah seçimi

“Kırmızı nokta görüşlü HK416 taarruz tüfeği (4 ek uzun şarjör). Alternatif olarak: AK-47 gibi herhangi bir taarruz tüfeği. Susturuculu Glock tabanca ve lazer (2-4 ek uzun şarjör), 3 parça tesirli el bombası. 1-2 şok bombası. 2 savunma amaçlı bıçak, gaz maskesi”.

 

NORVEÇ KAN AĞLIYOR / Foto Galeri

 

Ziyaret ettiği ülkeler

“Şu ülkeleri ziyaret etme şansını buldum: İsveç, Danimarka, İngiltere, Almanya, Polonya, Belarus, Fransa, Avusturya, Macaristan,Hırvatistan, Litvanya, Estonya, Letonya, İspanya, Kıbrıs, Malta, ABD, Türkiye, Meksika, Nijerya, Fildişi Sahilleri, Liberya”.

 

Oynadığı oyunlar

“25 yaşındayken iş ve eğitim faaliyetlerime ara vererek bir yıl boyunca World of Warcraft oynadım… Şu an Modern Warfare 2 oynuyorum”. 

 

İyi ve kötü

“İnternet üzerinden korsanlık yaparak dosya indirmek kötü bir şey, kabul ediyorum. Hayatınızın tamamını iyi bir amaca adadığınızda bazı şımarıklıklara izin verebiliyorsunuz. Özellikle kaynaklarınızı korumaya yarıyorsa J. Evet, evet. Kimse mükemmel değil J

 

Dexter

“Bugünlerde Dexter izliyorum. Adli tıp uzmanı bir katili anlatan TV dizisi”.

 

NORVEÇLİ CANİNİN TÜRK KURBANI

 

NORVEÇ'TE GENÇLİK KAMPINA SALDIRI / Foto Galeri

 

Üvey annesi

“Üvey annemle görüşmek için gün ayarladım… O şu an emekli, o yüzden saldırılarda tehlike görme ihtimali yok. Onu çok önemsiyor olsam da, UDI (göçmen bürosu) saldırısında idam edilmesini saldırıların sorumluluğunda kabul etmezdim. Ne de osla o Norveç’teki çok kültürlü rejimin B Kategorisi için önemli bir araçtı. Bu, onu vatana ihanete yakın kılıyor”.

 

KATLİAMI İŞTE BU ÇİFTLİKTE PLANLADI / Foto Galeri 

 

Basınla ilişkilisi üzerine tahminler

Haberin Devamı

“Herhalükarda, onların en kötü kabusunu canlandırmamdan sonra (çok kültürlü hainlerin sistematik ve organize edilmiş infazları) bana muhtemelen tam tecavüz paketi verecek ve şu suçlamaları yöneltecekler: Sübyancı, ensest faaliyetlerde bulunan, eşcinsel, psikopat, DEHB (Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu), hırsız, eğitimsiz, manyak, akıl hastası, canavar vs. İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana görülmüş en büyük (Nazi) canavarı olarak damgalanacağım”.

Haberin Devamı

 

OSLO'DAKİ PATLAMAYA AİT YENİ GÖRÜNTÜLER / WEB TV

 

NORVEÇ'İN 11 EYLÜL'Ü / WEB TV 

 

Manifestonun sonu

“İçten ve vatansever saygılarımda,

Adrew Berwick, Londra, İngiltere – 2011

Avrupa Tapınak Şövalyeleri Yüksek Hakim Komutanı ve Ulusal ve Yeni Avrupa Vatansever Direniş Hareketi’nin liderlerinden. İngiltere, Fransa, Almanya, İsveç, Avusturya, İtalya, İspanya, Finlandiya, Belçika, Hollanda, Danimarka ve ABD ve diğer ülkelerdeki kardeşlerimin yardımlarıyla”.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!