Beni Affet 981. bölüm için nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 981. bölüm için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:44

STAR TV'nin heyecanla izlenen dizisi Beni Affet 981. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Beni Affet son bölümde Faruk ortadan kayboluyor. Bahar ve Kemal yeni bir hayata başlıyorlar. Beni Affet son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Yapımcılığını Focus Film’in yaptığı Show TV ‘nin uzun soluklu dizisi Beni Affet bugün 981. bölümüyle ekran karşısına geçecek. Her gün ilgiyle izlenen dizinin 19 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak bölümünde neler olacak? Beni Affet bugün saat 17.00’de Star TV’de!

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk, aniden kayıplara karışır.

Şahin’in kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip eden Sevgi, aşklarının birinci haftasını kutlamaya giden Umut ve Elif’e rastlar. Kemal’in konuşarak gerçekleri itiraf etmesini beklediği Faruk, aniden kayıplara karışır. Yaşadığı olumsuzluklardan tükenen Kemal, Bahar ve Yusuf’la birlikte bambaşka yerde hayata yeniden başlama planları yapar.

Ferman’ın tüm ısrarlarına rağmen katı bir tutum sergileyen Sultan, Yıldız’dan özür dilemeye razı olmaz. Annesinin yaptıkları yüzünden karısıyla arası bozulan Ferman, sonunda annesine resti çeker. Yıldız’ı görmeye gelen Reyhan, Ferman’ın suçsuz olduğu konusunda onu ikna etmeye uğraşır. Cüneyt ise Abdülkadir ile ilgili gerçeklere ulaşmaya çalışır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE


Beni Affet 981. bölüm için nefesler tutuldu

KONUSU

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Beni Affet 981. bölüm için nefesler tutuldu

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU
Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

 

BAKMADAN GEÇME!