Ben zaten oyuncuyum

Güncelleme Tarihi:

Ben zaten oyuncuyum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2012 23:10

Almanya’nın Oscar’ı olarak bilinen Bambi ödülünü alan 8 yaşındaki Mercan Türkoğlu, “Büyüyünce ne olacaksın” sorusuna “Ben zaten oyuncuyum” diyerek kendinden emin bir cevap verdi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın konuştuğu Bambi ödüllü küçük oyuncu Mercan Türkoğlu, ödül gecesi yaşadıklarını Hürriyet’e anlatı. 64 yıllık Bambi Ödül tarihinde ‘en yetenekli oyuncu’ dalında ödüle layık görülen en genç oyuncu unvanını da kazanan 8 yaşındaki Mercan “Ödül almak için beni sahneye çağırdıklarında hiç heyecanlanmadım. Ama Bambi heykelciği çok ağırdı. Taşırken zorlandım. Ben 10 kilo zanettim” dedi.

ADIMI YANLIŞ YAZDILAR

Büyüyünce ne olmak istersin sorusuna “Ben zaten oyuncuyum. Başka ne olacağım ki” cevabını veren Mercan, adının Bambi heykelciğin üzerine yanlış yazılmasına ise tepki göstedi “Benim ikinci adım Fatma. Onlar ise Fatima şeklinde yazmışlar” dedi.

500 ÇOCUK ARASINDAN

Berlin doğumlu ve anne-babası ayrı olan Mercan’a Almanya’nın en iyi oyuncusu ödülünü kazandıran ‘Üç Çeyrek Ay’ filminin yönetmeni de minik oyuncuyu öve öve bitiremedi. Yönetmen Christian Zübert, “Büyük oyuncuların bile zorlandığı sahneleri o hiç zorlanmadan başarı ile oynadı. Ödülü sonuna kadar hak etti” dedi. Mercan’ı keşfeden İpek Zübert ise casting’de 500 çocuk arasında Mercan’ı görünce “İşte budur” dediğini aktardı.

Haberin Devamı

Salma abladan teşekkür aldı

Ödülünü almaya “Almanya’nın en güzel büyük gözlü kızı” olarak çağrılan Mercan’a ünlü oyuncu Salma Hayek de teşekkür etti. Hayek ödülünü alırken “Mercan benim ödülümü almama kadar salonda kaldığı için ona teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!