Ben de evlatlarıyım

Güncelleme Tarihi:

Ben de evlatlarıyım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genç futbolcu Emre Belözoğlu, talihsiz bir kazayla ölümüne neden olduğu Kadir Çetin'in ailesine sabır diledi. Emre, ‘‘Yapabileceğim herşeyi yapmaya hazırım. Kabul ederlerse ben de artık onların evladıyım’’ dedi.

Önceki gün arabasıyla çarptığı Kadir Çetin'in ölümüne neden olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, ‘‘Hayatımın en kötü 2 gününü yaşadım. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın’’ dedi. Basın toplantısı düzenleyen Eemre, olayı şöyle anlattı:

ALLAH YAŞATMASIN

Hayatımın en zor iki gününü yaşadım. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın. İki gündür televizyon seyretmiyor ve gazete okumuyorum. Benim hakkımda neler söylendiğini de bilmiyorum. Herkes, sabahın o erken saatlerinde orada ne işim olduğunu merak ediyordur. Olduğu gibi anlatıyorum. Sabah 5.30'da evimden çıktım.

GÜM DİYE SES DUYDUM

Göksel Gümüşdağ ve Ahmet Bulut ağabeylerimi evlerinden aldım. İlk önce Eyüp Sultan Camii'ne giderek namaz kılacaktık. Daha sonra ise sakatlığım henüz geçmediği için kros çalışması yapacaktık. İşte burada kaptanımız Bülent ağabey de var. Onun bunlardan haberi var. Arabayla Merter yakınlarında seyir halindeyken ‘‘Güm’’ diye bir ses duydum.

TEHLİKEYE ATILDIM

Çarpışma olayının ardından şahsın üzerinden başka bir aracın gittiğini gördüm. Olaydan sonra hemen emniyet şeridine arabamı çekerek, canımı da tehlikeye atıp, çarptığım kişiye bakmak için yola fırladım. Burada bulunan polisler de bana (Ne yapıyorsun. Ezileceksin kenara çekil) diye sitemde bulundular. Daha sonra yaralı vatandaşı hastaneye kaldırdık.

BEN ÇARPMADIM

Zaten ben çarpmadım. Ölen vatandaş benim arabama çarptı. Arabaya bakarsanız bunu görürsünüz. Hastanede ölüm haberi gelince sanki gözlerim karardı ve büyük bir şoka girdim. Çok üzgünüm. Durumumu anlatacak kelimeler bulamıyorum. Benim bu yapıda bir insan olmadığımı tanıyanlar bilir. Söylemek istediklerim bu kadar.

EVLATLARI OLAYIM

Ailesine başsağlığı diliyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Yapabileciğimiz her şeyi yapmaya çalışarak acılarını hafifletmeye çalışacağız. Eğer o aile kabul ederse, beni bir evlatları olarak görsünler. Ben de onların bir evladı olayım''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!