Beklentilerin çok ötesine geçen kanal

Güncelleme Tarihi:

Beklentilerin çok ötesine geçen kanal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kutlama gecesine katılan CNN News Network Başkanı Nan Richards, CNN Türk'ün beklentilerin çok ötesine geçen bir kanal olduğunu belirtti. Nan Richards, ‘‘CNN Türk yüksek gazetecilik konusunda verdiği her sözü yerine getirdi’’ dedi.

CNN Türk'ün birinci yıldönümü kutlamalarına ABD'den gelen konuklar da vardı. CNN News Network Başkanı Nan Richards, CNN International Başkan Yardımcıları Ronald Ciccone ve Jeff Kupsky ile CNN'in Q&A programının yapımcı ve sunucusu Riz Khan. Çırağan Otel Kempinski Balo Salonu'nda düzenlenen kutlama gecesinde kürsüye gelerek bir konuşma yapan Nan Richards, konuklara Türkçe olarak ‘‘İyi akşamlar sayın baylar ve bayanlar’’ diye seslendi. CNN News Network Başkanı Nan Richards konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘‘Bu harika gecede CNN Türk'ün birinci yaşında sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz. CNN'in kurucusu Ted Turner, maalesef bu akşam aramıza katılamadı. Ancak benden Doğan Medya Grubu ile ortaklığımız nedeniyle ve CNN Türk'ün yaratılması nedeniyle ne kadar kıvanç duyduğunu sizlere aktarmamı istedi. Bu yıl çok çabuk geçti ve memnuniyetle görüyoruz ki, CNN Türk tüm beklentilerin ötesine geçti, CNN'i ve Turner şirketini büyük oranda gururlandırdı. Biz CNN Türk ailesindeki herkese büyük gayretleri ve kendilerini adayarak çalışmaları nedeniyle minnettarız.’’

CNN Türk'ün en yüksek gazetecilik stardartlarını, yani doğru, adil, objektif ve sorumlu haberciliği uygulacağına söz verdiğini hatırlatan Nan Richards,‘‘CNN Türk bu sözü yerine getirdi’’ dedi.

Ted Turner’ın mesajı

CNN Türk'ün gecesine spiker Ayşenur Yazıcı, geceye katılamayan başta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, Başbakan Bülent Ecevit ile bakanlar, milletvekilleri, işamları ile çeşitli kişi ve kuruluşların kutlama mesajlarını okudu. CNN kurucusu Ted Turner da mesajında ‘‘Doğum gününüz kutlu olsun CNN Türk. Bir yıl oldu ve bu yıl harika geçti. CNN ailesinin bir parçası olduğunuz için çok mutluyuz’’ dedi.

Yeryüzündeki diğer CNN bürolarından bağlanan muhabirler de kutlama mesajlarını ilettiler. Phil Kent (CNN Atlanta), Eason Jordan (CNN Atlanta), Jill Douherty (CNN Moskova), Tom Mintier (CNN Londra), Al Goodman (CNN Madrid), Marina Kammura (CNN Tokyo), Richard Blystone (CNN Londra), CNN Bağdat muhabirleri, Larry King (CNN Atlanta), Chris Cramer (CNN Atlanta) kutlama mesajları gönderdi. Bu arada CNN Türk'ün kuruluşundan bu güne yapılan çekim hataları gösterildi ve bu hatalar davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!