BDP'liler anons etti Yüksekova'da kepenkler açıldı

Güncelleme Tarihi:

BDPliler anons etti Yüksekovada kepenkler açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2014 11:07

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde 2 kişinin öldüğü olayları protesto etmek amacıyla Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kapalı olan kepenkler bugün BDP'lilerin yaptığı anonsla yeniden açıldı.

Haberin Devamı

Lice'deki olayları protesto için Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde iki gündür eylemler sürerken, esnaf da kepenk kapamıştı. Bu sabah yine kepenklerin kapalı olduğu Yüksekova'da, BDP'liler sokak sokak dolaşarak esnafın kepenklerini açmasını istedi. Parti aracından yapılan anons sonrası iş yerlerinin önünde bekleyen esnaf yeniden kepenklerini açtı.

KARLIOVA'DA KEPENKLER AÇILMADI

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde 2 kişinin ölümünü protesto etmek için dün gece düzenlenen yürüyüşün ardından bugün esnaf kepenk açmadı. Karlıova'da BDP'liler dün gece Lice'de 2 kişinin öldürülmesini protesto etmek için meşaleli yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün ardından BDP'liler olaysız şekilde dağıldı. Bugün de ilçede esnaf kepenklerini açmadı. Eczane ve fırınların dışındaki işyerlerinin kapalı olduğu Karlıova'da güvenlik güçleri sıkı önlemler aldı. / Serkan BİNGÖL/KARLIOVA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!