Bayram zehir oldu

Güncelleme Tarihi:

Bayram zehir oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alanya'da 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü vitesi karıştırınca 8 yaşındaki çocuğu ezdi.

Alanya’da bu yıl okula başlayan 8 yaşındaki Eyüp Öksüz, ilk bayramını kutlayamadan ehliyetsiz bir sürücünün kurbanı oldu. 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıkları için evine dönen talihsiz öğrenci, Alanya Sanayi Sitesi Dinek Mevkii'nde Albeton Çimento Fabrikası'nın önünden karşıdan karşıya geçmek istedi.

YAŞAMINI KAYBETTİ

Ancak küçük öğrenci, yolun tam ortasında bir galericide çalışan 15 yaşındaki acemi sürücü İ.K.'nın kullandığı 07 LU 362 plakalı aracın altında kaldı. Tekerleklerin altında bir süre sürüklenen Sugözü Cemal Coşkun İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Eyüp, evine 100 metre kala meydana gelen kazada feci şekilde yaşamını kaybetti.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alına İ.K. ifadesinde, ‘‘Galerinin otomobiliyle Dinek'e giderken vitesi karıştırdım. Uygun vitesi bulmaya çalışırken de büyük bir gürültü duydum. Frene bastığımda arabanın arkasında bir çocuk cansız yatıyordu. Yoldan bir araba çevirip onu hemen hastaneye kaldırmak istedim. Ama iş işten geçmişti. Çok üzgünüm’’ dedi. İ.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!