Baykal: Galatasaray'a döneriz

Güncelleme Tarihi:

Baykal: Galatasaraya döneriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2011 14:06

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP'nin aday listelerini değerlendirirken, “Sadece değerli insanları bir araya getirelim, onlardan takım kuralım dersek Galatasaray'a döneriz. Herkes çok yeteneklidir, herkes çok başarılıdır, üstün kabiliyetlidir ama bir araya getirdiğiniz zaman olmayabilir” dedi.

Haberin Devamı

Baykal, partisinin Antalya İl Başkanlığında yapacağı toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalya'da, kentin gerçeklerini bilen, sorunları çözme konusunda birikimli, tüm kesimlere kucağını açan bir listeyle yola çıktıklarını kaydeden Baykal, “Listemizin Antalya halkı tarafından sahiplenileceğine inanıyorum” dedi.

Aday olamayanların listelere tepkisinin anımsatılması üzerine Deniz Baykal, şunları söyledi:
“Nihayetinde bir takım kuruyorsunuz. Bizim çok değerli insanımız var. Buradaki ince mesele, liste yaparken sadece çok değerli insanları bir araya getirerek sonuç almak mümkün değildir. Her insanın belli niteliklere sahip olması, belli temsiliyetleri taşıması, belli ilişki potansiyelini ortaya koyması lazım. Bütün bunları dikkate alarak bir takım oluşturuyoruz. Biz Antalya'da öyle yaptık. Sadece değerli insanları bir araya getirelim, onlardan takım kuralım dersek Galatasaray'a döneriz. Herkes çok yeteneklidir, herkes çok başarılıdır, üstün kabiliyetlidir ama bir araya getirdiğiniz zaman olmayabilir.”

Haberin Devamı

Baykal, daha sonra partiye katılan Alparslan Yıldız, eşi Buket Yıldız ile 4 yaşındaki kızları Zeynep Naz'a CHP rozeti taktı.
Baykal ikram edilen adaçayını içerken de “Dallıyı (adayaçayının yöresel adı) özlemişiz arkadaşlar, mis gibi... Başka yerde yok bu. Burada var işte” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!