Batman'da sel suları hayatı felçetti

Güncelleme Tarihi:

Batmanda sel suları hayatı felçetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 16:23

Batman'da sabah başlayan yağmur, öğlen saatlerinde sağanak yağışa dönüştü. Sağanak yağışla birlikte oluşan sel suları Sason ve Kozluk ilçelerine bağlı bir çok köy yolunda heyelana yol açarken, Sason Çayı kıyısında bulunan çilek tarlaları sel suları altında kaldı.

Haberin Devamı

Bugün sabah saatlerinde başlayan yağmur, öğlen saatlerinde sel olup, günlük hayatı felç etti. Sason ve Kozluk ilçelerine bağlı köy yollarında heyelana neden olan sel suları, bir çok köy yolunda ÿulaşımın aksamasına neden oldu. Bir çok köy yolu sel sularından dolayı tamamen kapandı.

Batmanda sel suları hayatı felçetti

Kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlatan Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Sason ve Kozluk ilçlerine araç desteğinde bulunduklarını belirterek, "Batman’dan iş makineleri takviyesinde bulunduk. Araçların büyük bölümünü Sason’a gönderdik. Kapanan grup köy yollarının açılması için ekipler aralıksız çalışıyor" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Sason Çayı kıyısındaki çilek ekili tarla sahipleri yağışlardan hasar gördükleri belirterek, devlet yetkililerinden hasar tespiti yapılarak mağduriyetleri için destek istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!