Baskının bedelini çok ağır ödeyecek

Güncelleme Tarihi:

Baskının bedelini çok ağır ödeyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Karagümrük baskını sonrası Alaattin Çakıcı'ya hakaretlerini artırarak sürdüren Nuri Ergin, intikam için süre istedi. Ergin, ‘‘Baskının bedelini çok ağır ödeyecekler’’ dedi.

KARAGÜMRÜK Çetesi Lideri Nuri Ergin, Karagümrük baskını sonrası tehditlerini sürdürdü. Hürriyet'e yazılı açıklama yapan Nuriş, Alaattin Çakıcı'ya ‘‘Putin-Rus dölü’’ dedi. Çakıcı'ya, ‘‘Kolpacı’’ (Yapamıyacağını yapacak gibi gösteren), ‘‘Anafor’’ (Hayalci) yakıştırmalarnı yapan Ergin, Karagümrük olayında yaralananlar için ‘‘Geçmiş olsun’’, Çakıcı için ‘‘Geçirmiş olsun’’ dedi.

‘‘Karagümrük baskınının bedelini çok ağır ödeyeceklerini’’ söyleyen Ergin, yanlış adresin kasıtlı olarak seçildiğini belirterek, ‘‘Lokalimin açılışına gelip çayımı içtiler, çiçek gönderdiler, mekanımın neresi olduğunu gayet iyi bilirler. Amaç olayı saptırmaktı’’ dedi.

İNTİKAM İÇİN SÜRE İSTEDİ

İntikam için süre isteyen Ergin, açıklamasında şu iddialarda bulundu:

‘‘Hiçbir günahı olmayan Karagümrük Spor Kulübü olayında yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun diyorum. Kolpacı, Anafor, Putin'e de geçirmiş olsun diyorum. Şimdi anlamışsınızdır, bu Putin'in böyle kahpece işlere müsait olduğunu. O dostluk içiren mektubunu basına göndermemin sebebi ise tüm kamuoyu ve alemin insanların kahpeliğini bilsin diye. Bu eylemi Putin'in azmettirmesi ile Adnan Çiçek denen (Buldoğ kırması) aracılığı ile 4 tetikçi yapmıştır. Ne istediler suçu günahı olmayan yetmiş yaşındaki insanlardan. Öz kardeşlerim vurulsaydı bu kadar üzülmezdim. Kolpacı, sanal, Putin işin benimle olsun, nerede sende o yürek. Kendini bulunmaz nadide bir mücevher gibi saklatıyor.’’

AĞIR HAKARETLER

Ergin, ‘‘Edepsiz öyle hemen gitmek yok şerefini kaybettiğin, tacize uğradığın gavur ellerinde, adamsan adam gibi yaptığın işlerin bedelini ödeyeceksin. Seni Fransa'ya gönderip telefon kabadayılığı yaptıracak halimiz yok. Karagümrük Spor Kulübü'nün bedelini çok ağır ödeyeceksin’’ diye öfke saçtı.

Baskını yapan Çakıcı'nın adamıyla cezaevi hatırası

Karagümrük Spor Kulübü'ne baskının daha önce cezaevinde birlikte yattığı ve kendisine dost gözüken Adnan Çiçek'in (ortada) Çakıcı'nın talimatı üzerine yaptığını, amaçlarının ‘‘Ses getirmek’’ ve gariban insanları kendisine düşman etmek olduğunu belirten Nuri Ergin (sağda), ‘‘Tevfik Ağansoy ve oradaki masumları bir altın künye ve bir altın boyun zincirine öldürttü’’ dedi.

Babasını öldürenlerle 1 ay yatıp volta attı

Kendisinin yaptığı suçları nasıl kabul edip arkasında duruyorsa, başkasının da durması gerektiğini belirten Ergin, sözlerine şöyle devam etti:

‘‘Yıllardır savunmasız insanların kanlarını döktüler. Buna karşılık 20 gün Bayrampaşa Cezaevi Hastanesi'nde yattı. 1 ay da Ankara'da babasını öldürenlerle yatıp volta attı. Biraz mücadeleyi kendi etsin, çileleri kendi çeksin, ben nasıl ödedim ve ödüyorsam bedelini kendi ödesin.’’

Ergin, açıklamasını şöyle tamamladı:

‘‘Bu alemde şerefli delikanlılar gezer. Bu sanal kolpacı haricinde kimsenin yerinde gözü olmaz, herkes birbirine saygılı ve sevgilidir. Herkes kendi yolunda çizgisinde devam eder. Kimsenin sorunu kimseyi ilgilendirmez, herkesin mücadelesi ayrıdır. Ben, bu alemde gezen kolpacı hariç herkesin mücadelesine saygı duyuyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!