Başkent yollarına bayram yasağı

Güncelleme Tarihi:

Başkent yollarına bayram yasağı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2004 11:57

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri dolayısıyla Ankara'da yarın, bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Törenler nedeniyle yarın sabah saat 08.00 - 13.30 arasında; Ankara Devlet Karayolunun, İnönü Bulvarı Balgat Köprü varyantlarından, Bahçelievler Çiftlik yol kavşağı istikameti ile Bahçelievler Çiftlik Kavşağı'ndan, Et-Balık (Akköprü-Migros) Kavşağı istikametleri...

Haberin Devamı

Yenimahalle Köprüsü'nden Hipodrom Caddesi eski Terminal Kavşağı ile İstasyon Kavşağı arası ve Kazım Karabekir Kavşağı, Ulaştırma (eski Terminal) Kavşağı, Celal Bayar Tandoğan Köprü Varyantları arası, geliş-gidiş olarak trafiğe kapatılacak.

Ayrıca, Celal Bayar Bulvarı'ndan Konya Yolu'na çıkan varyant ile Etiler Orduevi ışıklı kavşaktan Konya Yolu'na çıkış da trafiğe kapalı olacak.

Trafik akışındaki değişiklikler nedeniyle; Adana ve Konya yolundan gelip İstanbul ve Samsun istikametine gidecek araçlar, Balgat Köprülü Kavşağı'ndan Eskişehir yolu Anadolu Bulvarı'nı takiben İstanbul Yolu'na, Eskişehir Yolu'ndan Samsun istikametine gidecek araçlar, Ümitköy köprü, AŞTİ Bulvarı, Anadolu Bulvarı, İstanbul Yolu, Et-Balık Kavşağı'ndan (Akköprü-Migros) Samsun istikametine, Samsun tarafından gelip Konya, Eskişehir, İstanbul ve Adana istikametine gidecek araçlar ise Turgut Özal Bulvarı'ndan Anatamir Kavşağı'ndan sağa dönmek suretiyle Eşref Bitlis Caddesi'ni takiben Et-Balık (Akköprü Migros) köprülü kavşağına gelecek ve sağa dönerek İstanbul yolu ve Anadolu Bulvarı'na çıkacaklar.

BURSA'DA TRAFİK DÜZENLEMESİ

Bursa'da, yarın Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin yapılacağı yollarda, trafik akışının alternatif güzergahlardan verileceği bildirildi.

Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kutlama etkinlikleri nedeniyle yarın saat 08.00'den itibaren Atatürk ve Altıparmak Caddeleri araç trafiğine kapatılacak.

Haberin Devamı

Buna göre, araçların Stadyum Kavşağı istikametinden Altıparmak yönüne gitmelerine izin verilmeyecek. Bu yöndeki araçlar, Çakırhamam Kavşağı'ndan Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi istikametinden gelen araçlar ise Temiz Cadde, Temiz Cadde yönünden gelen araçlar da Devlet Hastanesi yoluna yönlendirilecek.

Gökdere ve Başak Caddeleri'nden Atatürk Caddesi'ne çıkış yapılamayacağından, araçlar Maksem Meydanı ve Pınarbaşı istikametine yönlendirilecek.

Haşim İşçan Caddesi'nden gelen araçlar, Fevzi Çakmak Caddesi ile yine imkanlar çerçevesinde Altıparmak iniş şeridine, Fevzi Çakmak istikametinden gelenler ise Haşim İşçan Caddesi'ne doğru yönlendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!