Başkanın moda fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Başkanın moda fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2002 02:01

Beşiktaş'ın genç başkanı Serdar Bilgili, Amerika'da fotoğraf eğitimi gören, yurtiçinde ve dışında fotoğraf sergisi açan iyi bir fotoğrafçı.

MANKENİ CEYLAN SANER

Moda çekimlerinde Bilgili'ye Ceylan Saner modellik yaptı. Ağırlıklı olarak siyah beyaz yapılan çekimler Mozaik Mobilya'nın showroom'unda gerçekleştirildi. Web sitesi için hazırlanan koleksiyonda 10 parça var. Dilek Hanif, giysilerinin modern kadının yoğun iş hayatına uyumlu, rahat ama feminen parçalar olduğunu söylüyor: ‘‘Benim genel çizgim, kendinden emin kadınları yansıtıyor. 21. yüzyılın başarılı ruhlarını taşıyor kreasyon.’’

SERDAR BİLGİLİ DİLEK HANİF İŞBİRLİĞİ

Yakın arkadaş olan modacı Dilek Hanif ile Serdar Bilgili bu ortaklığı bir akşam yemeğine borçlu: ‘‘Yemek esnasında web sitesi için katalog çekimi yapılacağı konuşuldu. Dilek Hanım fotoğrafları çekmemi rica etti, ben de kabul ettim’’ diyor başkan. Şubatta açılması planlanan web sitesinin adresi www.dilekhanif.com.tr. Hanif bu yolla interaktif ortamda müşterilerine hizmet verecek.

EN BÜYÜK ARZUM BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ ÇEKMEK

BJK Başkanı Serdar Bilgili bugüne kadar hep manzara ve portre fotoğrafı çekti. Kulübün başına geçince manzara çekimlerine harcadığı zaman azaldı. Bu yüzden stüdyoya girdi. Örneğin geçen yıl bir dergi için Ebru Şallı'nın resimlerini çekti. ‘‘Ama esas büyük arzum Beşiktaş tribünlerinin, taraftarın fotoğrafını çekmek’’ diyor. Moda fotoğrafçılığı onun için yeni bir alan. Fotoğrafçılığı lise yıllarına dayanıyor. Bugünün futbol kulübü başkanı, o yıllarda Robert Kolej'in fotoğraf kulübü başkanıydı. Amerika'da fotoğraf eğitimi aldı. Yurtiçinde ve yurdışında sergi açtı. Ama hiçbir zaman profesyonel fotoğrafçılık yapmadı. Kızı Lal doğduğundan beri her gün bir fotoğrafını çekiyor. Eşinin yemek kitabındaki fotoğraflar da ona ait.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!