'Başımıza bu da geldi'

Güncelleme Tarihi:

Başımıza bu da geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 21:50

Cumhuriyet Gazetesi’nin dünkü yazıişleri toplantısı, Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklu olduğu Silivri Cezaevi’nin önünde yapıldı.

Haberin Devamı

Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Tahir Özyurtseven’in yönettiği toplantıya Yayın Danışmanı Doğan Satmış, Haber Koordinatörleri Murat Sabuncu ve Ayşe Yıldırım Başlangıç, Haber Merkezi Müdürü Aykut Küçükkaya, Ankara Büro Şefi Ayşe Sayın, İnternet Müdürü Oğuz Güven, yazarlar Aydın Engin, Pınar Öğünç ile ekonomi, spor, kültür sanat, yurt haberler servis müdürleri ve editörler katıldı. Özyurtseven toplantı öncesi yaptığı konuşmada, “Bu da başımıza geldi. Güneydoğu olayları, Nevruz gibi nedenlerle Güneydoğu’da toplantılar yaptık, fakat gazeteci arkadaşlarımız nedeniyle cezaevi önünde toplantı yapacağımızı hiç düşünmedik” dedi. Özyurtseven, toplantıdan sonra cezaevinde Dündar'la görüştü ve gazetenin bugünkü manşetini açıkladı: "Türkiye bunu da gördü."

Haberin Devamı

NÖBETTE 14. GÜN

Bu arada Basın Konseyi’nin öncülüğünde başlayan Umut Nöbeti dün 14’üncü günündeydi. Nöbette bu kez gazeteciler Özlem Gürses, Bilgin Gökberk ve Fazilet Zafer vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!