Başbakan Ankara'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Ankaraya gitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2014 20:56

OYUNU İstanbul’da kullanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde eşi Emine Erdoğan ve torunları ile birlikte Ankara’ya gitti.

Haberin Devamı

Oyunu Kısıklı Saffet Çebi İlkokulu’nda kullandıktan sonra Kısıklı’daki evinde istirahat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam 20.00 sıralarında evinden çıktı. Avcı Kazım Sokağı’nın başında aracını durduran Erdoğan önce komşuları ile selamlaştı ve çocuklarını sevdi. Erdoğan daha sonra seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile birlikte evinin karşısında biriken yaklaşık 300 kişilik grubun tezahüratı üzerine yanlarına gitti. Grup Erdoğan gelmeden önce, “Padişahım çok yaşa”, “Vur Vur inlesin Geziciler dinlesin” sloganları attı.

Erdoğan basın mensuplarının, “İlk sonuçları değerlendirebilir misiniz?” sorusuna “Değerlendirme yok” yanıtını verdi. Erdoğan daha sonra makam aracının kapısına çıkarak vatandaşları selamladı. Sonrasında Eşi Emine Erdoğan, torunları Ahmet Akif ve Mahinur ile birlikte Koşuyolu Medipol Hastanesi’ne giderek hasta ziyaretinde bulundu. Erdoğan daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara’ya gitti

Başbakan Ankaraya gitti
İşte seçimin ilk kazananları


Başbakan Ankaraya gitti
ANKARA'DA NEFES KESEN YARIŞ

Başbakan Ankaraya gitti
İSTANBUL'DA BÜYÜK ÇEKİŞME

Başbakan Ankaraya gitti
İZMİR'DE BÜYÜK FARK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!