Barışmaya giden damat katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Barışmaya giden damat katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bıçaklı dehşet 3 ölü

Boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen büfeci ret cevabı aldı. Öfkeli damat eski eşi, kayınvalide ve kayınpederini delik deşik etti.

İÇEL'in Silifke İlçesi'nde Arif Tağaçar (49), tekrar evlenme teklifinde bulunmak üzere gittiği eski eşinin evinde katliam yaptı. Büfe işletmecisi Arif Tağaçar, önceki akşam bir yıl önce boşandığı Menekşe Barut'un (42) babaevine giderek evlenme teklifinde bulundu. Teklifi kabul etmeyen Menekşe Barut eski eşinden evi terk etmesini istedi. Bunun üzerine eski eşler arasında tartışma çıktı.

Kızı pencereden kaçtı

Çılgına dönen Tağaçar mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eski eşi ile kayınpederi Mehmet Barut (66) ve kayınvalidesi Ülkü Barut'a (62) rastgele vurmaya başladı. Bu sırada Menekşe Barut'un ilk evliliğinden olan kızı Meltem Oral (15), pencereden atlayarak kaçtı. Baba ile kızı olay yerinde, anne Ülkü Barut ise hastaneye kaldırılırken öldü. Meltem'in çığlıkları üzerine olay yerine gelen polis, kaçmaya çalışan katil zanlısını yakaladı. Yüksek oranda alkollü çıkan ve suçunu itiraf eden Tağaçar, polisteki ilk ifadesinde şunları söyledi:

Suç kayınpederimin

‘‘Mersin'de 2 yıl önce ithalat ve ihracaat şirketim vardı. İşlerim kötü gitti ve iflas ettim. Büyük paralar kaybetim. Şimdi Silifke'de büfecilik yapıyorum. Bu dönemde kayınbabam sürekli eşime, ‘İflas eden adamın yanında ne işin var. Gel, biz sana bakarız' diyerek ayrılmamıza neden oldu. Boşanmak istemiyordum. Olaydan önce evi arayıp barışmak istediğimi söyledim. Ancak kayınpederim yine bana hakaret etti ve görüşmek istemediğini söyledi. Yine de gittim. Beni evden kovup, hakaret ettiler. Çılgına döndüm. Bıçağı aldım. Sonrasını hatırlamıyorum. Pişmanım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!