Barışmak için buluştu dehşet saçtı! 'Ayağa kalkarsan seni keserim...'

Güncelleme Tarihi:

Barışmak için buluştu dehşet saçtı Ayağa kalkarsan seni keserim...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2020 10:51

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir kişi, sosyal medyada yaşadığı tartışma sonrası barışmak için buluştuğu 16 yaşındaki arkadaşını bıçakla tehdit edip ardından tokatladı. Olayı öğrenen ve görüntüleri izleyen ailenin şikayeti üzerine M.Ç, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, M.Ç, sosyal medyada tartıştığı 16 yaşındaki M.İ.U'yu barışmak için bir kafeye çağırdı. Burada M.İ.U'yu darbederek bıçaklamakla tehdit eden M.Ç, o anları da cep telefonuyla bir arkadaşına kaydettirerek sosyal medyada paylaştı.

Olayı öğrenen ve görüntüleri izleyen ailenin şikayeti üzerine M.Ç, gözaltına alındı.

Barışmak için buluştu dehşet saçtı Ayağa kalkarsan seni keserim...

"EN AĞIR ŞEKİLDE YARGILANMASINI İSTİYORUM"

M.İ.U'nun annesi Fethiye U, Odabaşı Mahallesi'ndeki evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay günü oğlunun yüzünde parmak izi gördüğünü, ne olduğunu sorduğunda konuyu geçiştirdiğini söyledi.

Daha sonra mesaj gelmesi üzerine oğlunun ağlamaya başladığını, odasına kapandığını ve yemek dahi yemediğini belirten Fethiye U, "Eşim telefonunu istedi, baktık görüntüyü atmışlar kendisine. 'Nasıl dayak yemişsin' gibi rencide edici sözler yazmışlar. Görünce kanımız dondu, ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm." diye konuştu.

Haberin Devamı

M.Ç. hakkında şikayette bulunduklarını kaydeden anne, "Bir anne olarak en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum. Bu herkese örnek olsun, kimsenin evladı sokakta büyümedi. Oğlum olaydan sonra psikolojik tedavi gördü." dedi.

M.İ.U. ise kendisini darbeden kişinin arkadaşı olduğunu ve sosyal medya üzerinde bir tartışma yaşadıklarını, ardından kendisini dışarı çağırıp kahve içtiklerini aktardı.

Daha sonra M.Ç'nin kendisini bir dükkana götürüp vurmaya başladığını anlatan M.İ.U, arkadaşından şikayetçi olduğunu dile getirdi.

"AYAĞA KALKARSAN SENİ KESERİM"

Mehmet İ.U., “Olay günü sosyal medya üzerinde tehdit etmeye ve hakaretler etmeye başladı. Ben de dayanamayıp hakaretle karşılık verdim. Ertesi gün geleceğini söyleyerek aradı beni, ‘Kusura bakma’ dedi. Daha sonra da evimize geldi, kahve içtik, oturduk, konuştuk. Daha sonra da gezmeye çıktık, beni eski Antakya sokaklarında bir dükkana geçirdiler. Bir tanesinin eline kamera verdiler, bir tanesini de kapıya koydular kimse geçmesin diye. Bıçakla tehdit etti beni, ‘Ayağa kalkarsan seni vururum, keserim’ diyerek. Sandalyeye oturtturdu, daha sonra da tokatlar savurmaya başladı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!