Bakan Yazıcı'nın uçağı Batum'a inemedi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yazıcının uçağı Batuma inemedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 13:54

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük Müsteşarı Maksut Mete'nin içinde bulunduğu özel uçak kötü hava koşulları Batum Havaalanı'na iniş yapamadı, Ankara' ya dönmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, beraberinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük Müsteşarı Maksut Mete ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte Sarp Sınır Kapısı'nda yapılacak Dünya Gümrük Günü kutlamalarına katılmak üzere Ankara'dan özel uçakla Gürcistan'ın Batum kentine hareket etti. Batum Uluslararası Havalimanı'ndaki olumsuz hava şartları nedeniyle iniş yapamayan özel uçak, Ankara'ya dönmek zorunda kaldı.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve beraberindekilerin gelmemesi üzerine Dünya Gümrük Günü etkinlikleri, Türkiye’yi temsilen Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Gümrük Müsteşar Yardımcısı Ali Nural, Gürcistan tarafından da Maliye Bakan Yardımcısı Yorgo Karwihisvili ve Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Bakanı Vazha Bolkvedze'nin katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Katılımcılar Sarp Sınır Kapısı'ndaki tören ardından Kemalpaşa Beldesi'ndeki bir otelde yapılacak ‘Gümrük idaresi ve iş dünyası işbirliği' konulu panele katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!