Bakan Kavaf'ın babası toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kavafın babası toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2010 14:50

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın babası Niyazi Bostancı'nın cenazesi, toprağa verildi. Cenazeye KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş da katıldı.

Haberin Devamı

BAKAN'IN BABASI VEFAT ETTİ

Kavaf'ın dün sabaha karşı vefat eden babası Niyazi Bostancı için ilk olarak Mehmetçik Mahallesi'ndeki evinin avlusunda cenaze töreni düzenlendi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile diğer protokol üyelerinin hazır bulunduğu törende, Bakan Kavaf ile kardeşleri Yaşar Elmas Bostancı, Seher Bostancı, Sema Ramazanoğlu ve annesi Gülseren Bostancı, evin avlusunda taziyeleri kabul etti.

Bakan Kavaf'ın annesi Gülseren Bostancı, eşinin tabuna sarılarak ağladı. Ayakta durmakta güçlük çeken Bostancı'yı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Son derece üzgün olduğu gözlenen Bakan Kavaf da eşi Alaattin Kavaf'la birlikte Kuran'ı Kerim okunurken gözyaşlarını tutamadı.

Niyazi Bostancı'nın cenazesi duanın ardından Delikliçınar Yeni Cami'ye getirildi.
Cenaze törenine KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, AK Parti Denizli milletvekilleri Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, Mithat Ekici, Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aydın Valisi Mustafa Malay, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Uşak Valisi Özdemir Çakacak ve Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış, Özürlüler İdaresi Başkanı Abdullah Güven, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan ile diğer siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Kavaf ve kardeşleri, cami avlusunda da taziyeleri kabul etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakan Kavaf ve AK Parti'nin kurucularından olan kardeşi Sema Ramazanoğlu ile telefonla görüşerek başsağlığı dilediği öğrenildi.

Niyazi Bostancı'nın cenazesi, cuma namazı sonrası, Denizli Müftüsü Mehmet Köse'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Denizli Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!