Bak şu paparazziyi koşturana

Güncelleme Tarihi:

Bak şu paparazziyi koşturana
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2001 00:00


Haberin Devamı

Pek çok kişinin hayallerini süsleyen şöhret, bazılarına doğuştan geliyor. Yıldızların doğar doğmaz şöhrete adım atan bebekleri, basını aileleriyle gittikleri her yerde peşlerinden koşturuyor.

People dergisinin internet sitesinde yer alan derlemeye göre, Hollywood'un doğuştan ünlü bebekleri basını sürekli meşgul ediyor. Meşhur miniklerin başında Madonna ile yönetmen eşi Guy Ritchie'nin oğlu Rocco Ritchie geliyor. Dünyaya gözlerini 8 Kasım 2000'de açan Ritchie ailesinin en küçük üyesi, 5 kiloya ulaştı bile...

Güzel yıldız Catherine Zeta-Jones ile ünlü aktör Michael Douglas'ın oğulları da paparazzilerin gözdesi. Anne ve babasını nikah masasına oturtmayı da başaran Dylan Michael, 8 Ağustos 2000'de doğdu. Şu an 7 kilo olan sevimli miniğin Michael Douglas'ın ilk evliliğinden olan 22 yaşında Cameron adlı bir ağabeyi var.

Beyazperdenin komik aktörü Will Smith, geçen yıl Ekim ayında üçüncü kez babalık duygusunu tattı. Sanatçı ve eşi Jada Pinkett Smith'in bebeği Willow Camille Reign, Hollywood'un ünlü miniklerinden.

"Titanic" filminin yıldızı Kate Winslet, bir yandan film çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, öbür taraftan da bebek büyütüyor. Aktris ile yönetmen eşi Jim Threapleton'ın 10 Aralık 2000 doğumlu "nazar boncukları" Mia, annesi gibi "balık etinde" bir güzel olacağa benziyor. Çünkü, 2.5 aylık Mia şimdiden 8 kilo.

Yeni bebekler

Ünlü bebekler ailesinin son üyeleri ise aynı gün doğumlu şirin bir üçlü.

Bu üçlünün ilk ikisi, 61 yaşından sonra çocuk babası olan Al Pacino ile Beverly D'Angelo'nun ikizleri Anton ve Olivia. Ailelerini sevince boğan 25 Ocak 2001 doğumlu minikler, sevimlilikleriyle ilgi çekiyor.

Pop müziğin kraliçesi Celine Dion ile eşi Rene Angelil'in 25 Ocak 2001'de dünyaya gelen bebekleri Rene-Charles da doğuştan ünlü. Eşinin hastalığı nedeniyle zor günler yaşayan Dion, hem Angelil'in kanseri yenmesi, hem de üç kişilik bir aile olmanın mutluluğunu birarada yaşıyor.

Ünlü model Iman ile eşi şarkıcı David Bowie'nin kızları 1.5 aylık... Alexandria Zahra Jones ile Vanessa Williams ve NBA oyuncusu Rick Fox'un da 25 günlük Sasha Gabriella adlı minik bir kızları oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!