Bahçeli’yi yuhalatmam

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli’yi  yuhalatmam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2015 01:00

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seçim bölgesinde yüklenerek, “Alparslan Türkeş’i 165 aydın ile birlikte tabutluklara koydular. Kim koydu bunları tabutluklara? CHP. Böyle bir CHP ile nasıl çatı aday peşinde koşarsın Bahçeli” dedi.

Haberin Devamı

Miting alanındakilerin Bahçeli’yi yuhalamaları üzerine eliyle sus işareti yapan Davutoğlu, “Eleştiririm ama yuhalatmam hele ki Osmaniye’de” açıklamasını yaptı.Davutoğlu, kürsüye gelmeden önce görevlilerin halka “Sahneye çıkan konuşmacıları alkışlamayın, sadece el sallayın, bayrakları sallayın” uyarısında bulmaları dikkat çekti. Kürsüye çıkan Davutoğlu, özetle şunları söyledi:

OĞUZ BEYİ SÖZÜ VERİYORUM

“Gerçek milliyetçilik nedir görün. Bahçeli’nin de içinde olduğu koalisyon, bize Başbakanlığın kapısında IMF olan bir Türkiye devretti. Bu borcu kim bitirdi; AK Parti. 2002’de bu onurlu devlet kendi tankını yapamıyordu. Şimdi Altay tankını yapıyoruz. İşte milliyetçiliğin başladığı yer burasıdır. Kendi silahımızı yapacağız ki namerde muhtaç olmayalım. İnsansız hava araçlarını İsrail’den alıyorduk. Şimdi size Oğuz Beyi sözü veriyorum. Bu Torosların tepesinde milli savaş uçağı uçacak.

BAHÇELİ DUYSUN

Hizmetleri sayalım Bahçeli duysun. 2002’de üniversite, doğalgaz var mıydı? Yoktu. MR cihazı bile yoktu. Bunları biz getirdik. Bahçeli’yi eleştiririz ama hele Osmaniye’de yuhalatmayız. Oğuz Türklerinin adabı, töresi budur. Bizim yolumuz millete hizmet yoludur. Ben Toros’un zirvelerindenim. Hızlı tren, Konya’dan Karaman’a, Mersin’e, Osmaniye’ye gelecek. Oradan da Gaziantep’e gidecek. Konuşuyorlar, bu ülkede başbakan yardımcılığı yapmış olanlar bizim milliyetçiliğimizi sınamaya kalkıyorlar. Biz milliyetçiliğimizi kimseye sınatmayız. Orhun Anıtları biz gelene kadar öksüzdü. Biz restore ettik. Bizim idealimiz Türk bayrağını her yerde dalgalandırmaktır. Somali’de Tiran’da Balkanlarda dalgalandırmaktır. Dünyanın neresinde olursa olsun, ecdadımızdan kalan her mirasa sahip çıkarız.

CHP, TABUTLUĞA KOYDU

Bizim yürüyüşümüz, meselemiz sadece AK Parti meselesi değildir. Tüm dünya bu seçimi bekliyor. Geliyoruz. Bu ses güçlü kudretli cihan devletinin ayak sesleridir. CHP, HDP, MHP ne yapmak istiyor; bizi durdurmak istiyor. Provakasyonlar yaptılar, paralel çete harekete geçti, durdurabildiler mi? CHP ile MHP geçen sene nasıl anlaştılar? Hiç bekler miydiniz? Ekmeleddin İhsanoğlu üzerinde anlaştılar. Çatı aday. Karşılarında da milletin adamı var. Sonunda ne oldu milletin adamı kazandı. 7 Haziran’da da kaybedecekler. 1944’de 165 aydın tabutlara kondu ve işkence yapıldı; bir de Alparslan Türkeş. Kim koydu bunları tabutluklara? CHP. Böyle bir CHP ile nasıl çatı aday peşinde koşarsın Bahçeli?

MHP ŞAŞKINLA YOLA ÇIKIYOR

Şimdi MHP’nin bir çatı adayı var. Çatı aday hani tarafsızdı. Yahu çatı aday o kadar şaşkın ki, bozkurt işareti yaparken de beceremedi yanlış yaptı. Yalan yanlış bozkurt işareti yapıyor. Bari önce bir testten geçirselerdi de öyle alsalardı. Çatı adayken de solculara özendi zafer işareti yapmaya çalışmıştı. Ne yapacağını bilmeyen şaşkınlarla yola çıkılır mı?”

Haberin Devamı


Demirtaş hasta

Haberin Devamı

DEMİRTAŞ, Taksim ile Kabe’yi karşılaştırma cüretinde bulundu. Hasta, evet hasta. ‘Selahattin isminden utan’ dedim. Sonra da çark etmeye çalıştı. Paralel de perde gerisinden bunları koordine etme çabası içerisinde. Diyarbakır’da müftüyü milletvekili adayı gösterdiler. Sonra Kudüs’e ‘Yahudilerin kutsal mekanı’ diyorlar. Bundan sonra ona Selahattin demeyeceğim bir daha. Bizim için Selahattin, Kudüs fatihi Selahattin Eyyubidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!