Bahçeli düşme tehlikesi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli düşme tehlikesi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 22:21

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde düzenlenen 29’uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali kapsamında açılan traktör sergisinde, traktöre binerken düşme tehlikesi geçirdi. Korumaların yardımıyla traktöre binen Bahçeli, gülümseyerek poz verdi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29’uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali’ne katılmak için akşam saatlerinde karayoluyla geldiği Bolvadin İlçesi’nin Dişli Beldesi’nde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bolvadin Belediye Başkanı MHP’li Nazmiye Kılçık, eski bakanlardan Abdülkadir Akcan, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer tarafından karşılandı. Yağmur altında yapılan karşılama töreninin ardından Devlet Bahçeli, Bolvadin Belediyesi’ne geçti. Belediye Başkanı Kılçık’ı ziyaret eden Bahçeli, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Başkan Kılçık, Bahçeli’ye işlemeli bir tabak ve Atatürk’ün Bolvadin ziyaretinde konakladığı evin maketini hediye etti. Bahçeli, daha sonra Horan Parkı’nda 29’uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali’nin stantlarının açılışını yaptı. Stantları gezen Bahçeli’ye esnaf lokum ikram etti. Bahçeli, "Şeker bana dokunuyor" diyerek ikramı geri çevirdi. Bir süre esnafla sohbet eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye, üzerinde adının yazılı olduğu bir anahtarlık ve tablo hediye edildi.

Haberin Devamı

DEVLET BAHÇELİ'NİN ZOR ANLARI / FOTO-GALERİ

DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Traktör sergisini de gezen MHP lideri, bir traktöre binmeye çalıştığı sırada düşme tehlikesi geçirdi. Korumaların yardımıyla traktöre binen Bahçeli, Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı yanına çağırdı. Bahçeli traktörün direksiyonuna geçerken Yılmaz yanında ayakta durarak poz verdi. Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra festival alanına geçti.

"BAŞBAKAN SAHTE GÖZYAŞLARI DÖKÜYOR"

Kaymak ve Eber Gölü Festivali’nin buruk ve üzgün kutlandığını kaydeden Bahçeli, Suriye’de yaşananlara karşı uluslarası toplumu harekete geçmeye çağırdı. Esad yönetiminin sivillere karşı sarin gazı kullandığını iddia eden Bahçeli, şöyle dedi: "İç ve dış politika alanında büyük kayıplar, ödünler verilen bir dönemi yaşıyoruz. Görüyor ve şahit oluyorsunuz ki Türkiye’de işler iyi gitmiyor. Bölgemizde sular durulmuyor. Etrafımızda kan nehri akıyor. Zulmü pusula yapanlar, insanlığa kök söktürüyor, vicdanları gasp ediyor. Suriye’de kimyasal silah kullanan alçaklar, masum çocukların kanına girmiştir. Sarin gazı kullanan caniler, suçsuz günahsız bedenlere kıymıştır. Bolvadin’den Suriye’de olup bitenleri lanetliyor artık bu ölüm ve şiddet serüvenine son verilmesini istiyorum. Uluslararası toplum ayağa kalkmalıdır. İnsanlık harekete geçmelidir. Zorbalar, diktatörler, bu çağın drakulaları derhal taçlarıyla, tahtlarıyla gitmelidirler."

Suriye ve Mısır’da yaşananların temelinde Büyük Ortadoğu Projesi olduğunu savunan Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın projenin eş başkanı olarak döktüğü gözyaşlarının sahte olduğunu söyledi. Ortadoğu’nun kan gölüne döndüğünü vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti: "Komşu coğrafyalarda oynananın adı ’Büyük Ortadoğu Projesi’dir. Bu kanlı proje ölüm saçmaktadır. Bu kanlı proje islam toplumlarının üzerine kabus gibi çökmüştür. Bu zalim projenin Yemen ve İtalya’dan sonraki eş başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan da sahte gözyaşları dökmektedir. Yine duygu istismarlığı yapmaktadır. Yine vicdanları kandırmanın peşindedir. Ve iç ve dış politik alanında iflas etmişken peş peşe oy oranları açıklayarak partisinin yüzde 51’lerde olduğunu iddia etmektedir. AKP hükümeti ekonomide yere çakılmıştır. İşsizlik, yoksulluk, gelir dağılımındaki çarpıklık ortada olup hepinizin hanesindedir. Dış politikada uçuruma savrulmuştur. Başbakan ve hükümeti, Irak’ta, Afganistan’da ABD’ye destek vermiş, cinayetlere ses çıkarmamıştır. İsrail’e diklenmeler sonuç vermemiştir. Mısır, Suriye, Lübnan, Irak, İran’la anlaşmazlıklar ve itilaflar aşırı bir noktaya çıkmıştır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!