Bağcılar'da indirimli halıya hücum! Fiyatı gören akın etti, izdiham oluştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2021 10:27

İstanbul Bağcılar'da bir mağazanın 50 liradan satışa çıkardığı halılar izdihama neden oldu. Halı almak için birbiri ile yarışan kalabalığı polis ekipleri dağıttı. Halı satışında oluşan kalabalık cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Haberin Devamı

Olay, dün Güneşli Mahallesi'nde yaşandı. Bağcılar'da şubesi olan mağaza bir gün önceden sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, ihracat fazlası halıları metrekare fark etmeden 50 liradan satacağını açıkladı. Mağaza çalışanlarının öğle saatlerinde satışa başlamasıyla birlikte kısa sürede yoğunluk oluştu. İndirimli halılardan almaya çalışan çoğunluğu kadınlardan oluşan kalabalık izdihama neden oldu.

Bağcılarda indirimli halıya hücum Fiyatı gören akın etti, izdiham oluştu

Kalabalık, 50 liradan satılan halıları almak için birbiriyle yarıştı. İzdiham yaşanmasının ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kalabalığı dağıttıktan sonra mağaza yetkilileri ile görüşerek halı satışına ara verilmesini sağladı.

Haberin Devamı

Halı satışında oluşan kalabalık cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

ÜMRANİYE VE AVCILAR'DA DA HALI İZDİHAMI YAŞANDI

Ümraniye'deki bir mağaza, hemen yakındaki bir mağazanın halı ve kilim fiyatlarını 50 TL'ye düşürmesi üzerine rekabete girişerek bin 200 ürünü 39.90 TL'den satışa çıkarınca izdiham oluştu. İzdiham, drone ile görüntülendi.

Bağcılarda indirimli halıya hücum Fiyatı gören akın etti, izdiham oluştu

Avcılar’da da bir mağaza tarafından düzenlenen 50 TL’ye halı kampanyası nedeniyle izdiham yaşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!