Baba doping yapmasın

Güncelleme Tarihi:

Baba doping yapmasın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Almanya'da yaşayan tanınmış falcı Nevruz Abla (Filiz Nevruz), Hürriyet okurları adına 1999'un falına baktı. Demirel'in ciddi bir rahatsızlık geçireceği söyleyen Nevruz Abla, ‘‘Baba, sakın doping ilaçları almasın’’ dedi. Ecevit'in politikayı bırakacağını söyleyen Nevruz Abla'ya göre, Türkiye'nin yıldızı parlayacak.

Almanya'daki tanınmış falcılarımızdan Nevruz Abla (Filiz Nevruz), 1999 yılının falına baktı. Türkiye'nin 1999 yılından itibaren önlenemez bir yükseliş içine gireceğini anlatan Nevruz Abla, Demirel ve Ecevit'in 1999 sonlarında rahatsızlanacaklarını, Demirel'in doping ilaçlarına dikkat etmesini, Ecevit'in ise yıldızı iyice parladığı anda büyük bir ihtimalle rahatsızlık nedeniyle politikayı bırakacağı kehanetinde bulundu. Kahve ve iskambil fallarıyla Türkiye'nin falına bakan Nevruz Abla'ya göre 1999'da liderlerin durumu şöyle:

Süleyman Demirel Sayın Cumhurbaşkanım, aman ilaçtan uzak kal. Özellikle doping niyetiyle aldığın ilaçlara dikkat et. Yarar umarken, zarar görme.

Mesut Yılmaz Bu sene önü her zamankinden açık olacak. Tüm söylentiler yükselişini önleyemeyecek. Partisini toparlamayı başaracak

Bülent Ecevit 1999'da eski liderler arasında yıldızı en çok parlayan olacak. Seçimde birinciliği kıl payı kaybedecek. Ancak, yıl sonunda hiç beklenmedik anda politikaya veda edecek. Belki bir rahatsızlık neden olacak.

Tansu Çiller Seçimden kayıpla çıkacak, ancak bu kayıp beklendiği kadar fazla olmayacak. Çiller'i bekleyen en önemli tehlike, artık parti içindeki gücünü yitirmesi olacak. Bunun sonucu olarak da partiden uzaklaşacak.

Deniz Baykal Önü kapalı. Dikkat etmezse devre dışı kalabilir.

Fikri Sağlar Yıldızı parlayanlar arasında.

Tayyip Erdoğan Önü çok açık. Gene gelecek ve partinin başına geçecek.

Recai Kutan Siyasi açıdan kendisini önemli ölçüde kayıplar bekliyor.

Melih Gökçek Hapı yutacak. Yıldızı söndü. Mahkeme kapısı görünüyor. Üstelik karar da çıkacak.

Burhan Özfatura Koltuğu bırakmak zorunda kalacak. Yerine son derece narin, zarif biri gelecek. Bir kadın da olabilir.

TÜRKİYE PARLIYOR

Türkiye'nin yükselişi yeni değil. Birkaç yıldır yıldızı parlıyor. 1999'da Türkiye iyice yükselecek. Vehbi Koç'ların sayıları artacak. Ülke, bunların sırtında yükselecek. Eski liderlerde hastalık görülürken, yeni liderler, yeni politikacılar, işadamları çevresinden gelecek. Almanya, Fransa ve İtalya Türkiye için sorunlar yaratacak. Ama gene de Türkiye'nin yükselişini engelleyemeyecek.

Neler neler anlattı

Münih yakınlarında yaşayan ünlü falcı Nevruz Abla, 1999'un kahve ve iskambil falına baktı, durumu arkadaşımız Gülay Yılmaz'a anlattı.

FP 3. olacak

Seçimler ayrı yapılacak. Ancak seçimden kaos çıkacak. Şaibeli olduğu iddia edilecek. Çözüm getirmeyecek. Partilerden hiçbiri atılım yapamayacak, sonuçta koalisyon olacak.

ANAP Az farkla birinci parti olacak.

DSP Oyunu iyice artıracak, birinciliği kıl payı kaybedecek.

FPÜçüncü parti olacak.

DYP Beklediğini bulamayacak. Çiller'in parti içindeki gücü tükenecek.

CHP Atılım yok, değişen bir şey yok. Eski tas eski hamam.

MHP Bölünmeler var, bir türlü toparlanamayacak.

Beşiktaş şampiyon

1999 yılı sanatta Türkiye için acı yıl olacak. Bir kazada genç sanatçı ve futbolcular ölecek. Bir konserde, maçta veya uçak kazasında olabilir. Mayıs ve Ekim aylarında sanat dünyasından çok acı haberler alacağız. Şampiyon Futbolda şampiyonluk kupası Beşiktaş ile Galatasaray arasında el değiştirip duracak, son gülen Beşiktaş olacak. Antalyaspor Anadolu'nun yüzünü güldürecek. Diğer spor dallarındaki başarılar bunların ön plana çıkmasına neden olacak.

Yine evlenecek

Türkan Şoray 1999'da yeniden dünya evine girecek. Bülent Ersoy Boşanma görünmüyor, ancak hastalık var. Dikkatli olmalı. Özellikle kilolarına dikkat etmeli.

Sibel Can Karışık günler geride kalacak. Yuvasına bir şey olmayacak.

Hülya Avşar 2000 yılına hamile girecek.

Hakan Şükür Sevinç ile üzüntüyü birlikte yaşayacak.

Öcalan gelecek

Apo İtalya'da barınamayacak. Ortadan kayboldu diyecekler. Hasta diyecekler, öldü diyecekler, ancak bu numara ortaya çıkacak. Bir kaç yıl içinde ya ölüsü, ya dirisi Türkiye'ye gidecek.

PKK Artık bitti, son çırpınışlarını yapacak. Tıpkı Asala durumuna düşecek.

İstanbul’da deprem

Türkiye'de depremler can yakacak. Birkaç köy haritadan silinecek, acı büyük olacak. Haziran ayında İstanbul ve Dalaman'da deprem ve sel ihtimali büyük.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!