Azrail Aynası / Cüneyt Ülsever

Güncelleme Tarihi:

Azrail Aynası / Cüneyt Ülsever
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 11:19

Azrail aynası İstanbul’da her gece ama her gece can alır!

Haberin Devamı

Amerika’dan Türkiye’ye uzanan seri cinayetler…

Parçalanmış kadın bedenleri…

Katilin peşinde üç komiser…

Ve onlara yardımcı olmaya çalışan bir psikiyatr…

Okura tuzaklar kuran bir roman…

 

 

Yalnız yaşayan Ayşe Meriç isimli kızın evinde öldürülmesi, polisin dikkatini çeker. Çünkü daha önce de İstanbul Gaziosmanpaşa’da benzer bir cinayet işlenmiştir. Katil çok kan akıtmış, kurbanın vajinasını bir cerrah titizliğiyle vücudundan ayırmıştır. İki kurbanın ortak noktaları ise sarışın, açık renk gözlü ve Balkan göçmeni olmalarıdır.

 

Erdoğan Bıyık, Harun Deniz ve Batur Alp isimli komiserler bu olayı çözmekle görevlendirilirler. Bu “Üçlü Çete” cinayetlerin aynı kişi tarafından işlendiğini düşünmektedir.

 

Haberin Devamı

Çete, seri katiller konusunda uzman psikiyatr Muzaffer Sağlam’dan yardım ister. Tıp eğitimini Amerika’da tamamlamış olan Muzaffer Sağlam’ın parlak bir geleceği, aynı zamanda korkunç bir de sırrı vardır: İkiz kardeşi Zafer Sağlam, Üçlü Çete’nin aradığı seri katildir.

 

Muzaffer Sağlam kardeşinin Amerika’da işlediği üç cinayetin yükünden kurtulmak için Türkiye’ye yerleşmiştir. Ancak Zafer yine de onu bulmuştur. Zafer, genç kızları şeytan ele geçirmeden önce öldürerek arındırdığına inanır, cinayetlerini bir misyon olarak işler.

Hep aynı tip kadınları öldürür: Sarışın, renkli gözlü, minyon kadınlar.

Çünkü kurbanlar nefret ettiği annesi Hürrem’e benzerler.

 

Ve her seferinde de tek yumurta ikizi Muzaffer Sağlam’dan yardım ister. Polislerle görüşmeye başladıktan sonra Muzaffer Sağlam’ın çelişkileri daha da derinleşir.

 

Ancak son cinayet teşebbüsünde Zafer’in kurbanı elinden kurtulup da saldırganın eşkâlini verince Muzaffer Sağlam da yakayı ele verir.

Haberin Devamı

Polislere gerçeği anlatmak zorunda kalır.

Fakat onun gerçekleri polisleri ikna edecek midir?

 

 

Yazar hakkında

Dr. Cüneyt Ülsever 1951 yılında Ankara da doğdu. Lise eğitimini Robert Kolej’de tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisansını The Johns Hopkins Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler ve Colombia Üniversitesi’nde iktisat alanında tamamladı. 1978-1983 yıllarında Harvard Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Ekonomisi konusunda doktora yaptı. 1983-97 yıllarında çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerinde bulunan, 1997-99 yıllarında danışmanlık yapan Ülsever, Hürriyet ve Daily News
gazetelerinde köşe yazarlığı ve insan kaynakları danışmanlığı görevlerini yürüttü. Doğan Grubu’ndan ayrıldıktan sonra yazılarına Oda TV’de devam etmektedir. Pek çok araştırma inceleme kitabının yanı sıra Kara Dul, Hacı!, Topal Devrimci Cinayei, Hisarüstü Cinayetleri ve İtirafçı adlı romanları vardır.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!