Azra Akın yine terk edildi

Güncelleme Tarihi:

Azra Akın yine terk edildi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 24, 2009 00:00

Eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile fotoğraflanan Azra Akın'ı İtalyan sevgilisi terk etti.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİYLE BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

AZRA AKIN FOTOÄžRAFLARI

Ãœnlü oyuncu eski sevgilisi Kıvanç TatlıtuÄŸ tarafından da aldatılmıştı. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın'ın Tamer KaradaÄŸlı ile geçtiÄŸimiz haftalarda baÅŸ baÅŸa yayınlanan fotoÄŸrafları pahalıya patladı.Â

Ünlü oyuncu İtalyan sevgilisi tarafından terk edildi. Bugün gazetesinin haberine göre, 2006 yılında eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ kendisini Songül Öden'le aldattıktan sonra ayrılan ve aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Akın bu yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. 34 yaşındaki İtalyan sevgilisi Francesco Boari'yle Çeşme’de ön balayı yapan Akın'ın şu sıralar çok üzgün olduğu öğrenildi. Güzel oyuncu sevgilisine "Bir yanlış anlaşılma oldu, biz Tamer'le sadece arkadaşız" dese de Boari'yi inandıramadı.

Haberin Devamı

Azra Akın yine terk edildi

Ayrılığa bu poz sebep oldu... 

ALIŞIK DEĞİLİM

İtalyan sevgilisi Boari'nin, "Arkadaşsanız gazetelerde neden imalı başlıklar atılıyor, böyle şeylere alışık değilim" diyerek ilişkiyi noktaladığı konuşuluyor.

PASTANEDE BAÅž BAÅžA

2004 yılında 'Yağmur Zamanı' isimli dizide iki sevgiliyi canlandıran Tamer Karadağlı ile Azra Akın iki hafta önce Kemerburgaz'da bir pastanede baş başa yakalanmıştı. Karadağlı iki arkadaş olarak kahve içip sohbet ettiklerini belirterek, "Zaten birlikte çekilmiş bir sürü fotoğrafımız var" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!