Az önce olanlar

Güncelleme Tarihi:

Az önce olanlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2007 14:20

İşte saat 17.00'e kadar günün öne çıkan haberleri.

Haberin Devamı

Edip Başer görevden alındı: Türkiye'nin PKK'yla Mücadele Koordinatörü Edip Başer görevden alındı.

Profilo Alışveriş Merkezi'nde yangın: Mecidiyeköy'de bulunan Profilo Alışveriş Merkezi'nin idari binasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tecavüz'den 'arkadaşımı da çağırayım' diyerek kurtuldu:Kütahya'da, genç bir kızı kaçırarak, cinsel saldırıda bulundukları ve cep telefonunu gasp ettikleri öne sürülen 4 kişi tutuklandı.

Vekillere rüşvet soruşturması: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun “cumhurbaşkanı seçim sürecinde bazı milletvekillerine rüşvet teklif edildiği” iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Maganda dehşeti: Yolunu kestikleri gelin arabasından verilen bahşişi az bulan magandalar damatla beraber 5 kişiyi bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Nuri Ok görevini devretti: Emekliye ayrılan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok, görevi eski Başkanvekili Abdurrahman Yalçınkaya’ya devretti.

Polisin tecavüzü Macaristan'ı karıştırdı: Macaristan'da polis alkol kontrolü için karakola götürülen genç kıza tecavüz edince ülke karıştı. 

Türkler'in partisi birinci sırada: Avrupa Parlamentosu'nda Bulgaristan'ın temsil edecek 18 milletvekilinin belirlenmesi için dün yapılan seçimde üyelerinin çoğunluğunu Türkler'in oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) en fazla oyu olarak birinci sıraya yükseldi.

Boş vaatlere oral seks protestosu : Belçika'da politikacıların booş vaatlerini protesto etmek için NEE grubunun lideri Tania Derveaux 40 bin kişiye oral seks yapacağını ilan etti.

Ev sahiplerine kira sorgusu: Maliye Bakanlığı, bu yıl Mart ayında verilen kira vergisi beyannamelerinde adı geçmeyen ya da kiradaki konut sayısı ve geliri azalan ev sahiplerine, “Kiracına ne oldu?” demeye hazırlanıyor. 

Koç, Migros'u satabilir: Koç grubunun Migros’taki çoğunluk hissesini satabileceği bildirildi.

Çatlı'nın kardeşi milletvekili adayı olacak: Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı’nın kardeşi Zeki Çatlı, BBP Genel Merkezi’nde milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

 

CHP'li Önder için TBMM'de tören: Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden CHP Samsun Milletvekili İlyas Sezai Önder için TBMM'de tören düzenlendi.

 

ABD Büyükelçiliği: PKK’ya karşı Türkiye ile çalışmayı sürdüreceğiz : ABD Büyükelçiliği, Türkiye’nin PKK ile Mücadele Özel Temsilcisi Edip Başer’in Haziran ayında görevinden ayrılacağı yolundaki sözlerini yorumlamamakla birlikte, “ABD, PKK terörizmine karşı Türkiye ile birlikte çalışma taahhüdüne bağlı olmaya devam ediyor. Sürdürülen diyalog da, sürecin bir parçası” dedi.

Haberin Devamı

 

Anayasa değişikliği paketi için son hafta: Cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören Anayasa değişikliğine dair karar vermesi için Sezer'in sadece 4 günü kaldı. AKP paketin bir an önce hayata geçmesi için beklerken Sezer tam tersinin gerçekleşmesi için elini yavaş tutuyor.

 

Aynı aileden 6 kişiyi kene ısırdı:  SİVAS'ta madımak toplamak için kent merkezine yakın bir araziye giden 6 kişilik aile kenelerin saldırısına uğradı. Panik halinde üzerlerindeki keneleri çıkaran aile, hastaneye başvurdu.

 

CHP'nin seçim sloganları  belli oldu: CHP solda birleşmenin ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı. Parti sloganları ve vatandaşa vereceği sözleri basılı hale getirdi ve dağıtmaya başladı.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!