Ayşe'nin evinde hatıra fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

Ayşenin evinde hatıra fotoğrafı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 25, 2011 11:13

Libya'da muhalifler, Muammer Kaddafi'nin Bab-ı Aziziye’deki karargahından sonra çocukları Ayşe ve El Saadi'nin evlerini de yağmaladı.

Haberin Devamı

Ayşe Kaddafi'nin evinin altını üstüne getiren muhalifler, Kaddafi'nin 35 yaşındaki kızının özel fotoğraflarına kadar ulaştı.

Saadi’nin evine göre daha lüks olduÄŸu görülen AyÅŸe’nin evinde yüzme havuzu ve AyÅŸe’nin yüz hatlarını taşıyan denizkızı ÅŸeklindeki kanepe dikkat çekti.Â

AYŞE KADDAFİ'NİN ÖZELİNE GİRDİLER / FOTO GALERİ

Kaddafi’nin futbol ve lüks düşkünü oğlu El Saadi’nin evine giren isyancıların ilk işi ise Lamborghini, BMW, Audi ve Toyota otomobillerini yağmalamak oldu. Değerli eşya ve belgelerin boşaltan isyancılar, 38 yaşındaki El Saadi’nin evinde gay porno CD’si de bulduklarını iddia etti.

Bu arada Kaddafi'ye bağlı El Uruba televizyonuna telefonla bağlanan ve kendisinin Ayşe Kaddafi olduğunu söyleyen kişi, Libya halkından NATO'ya karşı el ele olmasını istedi.

Haberin Devamı

Libya halkına silahlı kuvvetlerden korkmamalarını söyleyen Ayşe Kaddafi, "Lider doğru yolda" dedi.

Libyalı muhalifler önceki gün Kaddafi'nin başkent Trablus'taki karargahı Bab-ı Aziziye'ye girmişti, ancak Kaddafi ve ailesinin nerede olduğu bilinmiyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!