Ayşe Tokyaz cinayetinde 5 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Tokyaz cinayetinde 5 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2025 07:00

Hatay’dan İstanbul’a üniversite okumaya gelen Ayşe Tokyaz (22), polislikten ihraç edilen Cemil Koç (38) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Tokyaz’ın cesedi, 13 Temmuz sabahı yol kenarına bırakılmış bir valizin içinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında Cemil Koç, Koç’un evden valizle çıktığı gün yanında bulunan Oğuz Kal ve bir polis memurunun da arasında bulunduğu 9 kişi tutuklanmıştı.

5’İ POLİS 14 TUTUKLU

Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında 4 polis ile cinayetin işlendiği sitenin güvenlik amiri bir kişi gözaltına alındı. 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne götürüldü. 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 5’i polis olmak üzere 14’e yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!