“Ayrılamayız” dedi, uçurumdan atladı

Güncelleme Tarihi:

“Ayrılamayız” dedi, uçurumdan atladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 16:19

Antalya'da sevgilisinden ayrılan 20 yaşındaki Selim Çiçek, 35 metrelik falezlerden atlayıp denize düştü

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı içerisinde bulunan falezlerin başında meydana geldi. Selim Çiçek, sevgilisi 18 yaşındaki Tuğba Eryıldırım ile birlikte seyir terasından denizi seyretmek için öğle saatlerinde parka geldi. Tuğba Eryıldırım, erkek arkadaşı Selim Çiçek'e arkadaşlıkları yürümediği gerekçesiyle ayrılmak istediğini söyledi. Çiçek, sevgilisini kendisinden ayrılmaması için ikna etmeye çalıştı. Kız arkadaşını bir türlü ikna edemeyen Selim Çiçek, “Benden ayrılırsan, intihar ederim” dedi. Tuğba Eryıldırım, Selim Çiçek'in bu sözünü ciddiye almadı. Çiçek sevgilisinin gözleri önünde 35 metre yükseklikteki falezlerden kendisini boşluğa bıraktı. Şans eseri kayalıklara çarpmayan Selim Çiçek, aşık, denize düştü. Hafif yaralanan Çiçek, su içinde biraz kaldıktan sonra kıyıya çıkıp falezlerden yukarı tırmanmaya başladı. Sırtı ve bacağından yaralanan Çiçek, 15 metre tırmandıktan sonra sarp kayalıklarda rehin kaldı. Tuğba Eryıldırım gözleri önünde intihara kalkıyan sevgilisi için ambulans ve polis çağırdı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polis ekipleri Selim Çiçek için falezlere itfaiye ekiplerini istedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kurtarma ekipleri, 1 saatlik çalışma yaptı. Beline çelik halat bağlanan bir itfaiye eri Selim Çiçek'in yanına inerek onu da başka bir ipe bağlayıp yukarı çekilmesini sağladı. Çiçek itfaiye erleri tarafından kurtarılırken yukarıda hazır bekletilen ambulansa bindirildi.

Çılgın aşık uğruna ölümü göze aldığı sevgilisiyle birlikte aynı ambulansa alınarak tedavisi için Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!