Avşar kızından sonra onun da başı ağaçlarla dertte

Güncelleme Tarihi:

Avşar kızından sonra onun da başı ağaçlarla dertte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2009 17:18

Mardin'de yaşayan dar gelirli 3 bin kişiye iftar yemeği veren Meltem Cumbul'un başı, Sarıyer'deki evinin bahçesindeki ağaçlarla dertte. Evinin bulunduğu Nurol Uskumruköy Koru Sitesi’nin yönetimi, Cumbul ile kiracılarını, “villanın önüne yaptırdıkları verandanın manzarası kapanmasın diye 70 yıllık ağaçları kesmekle” suçluyor.

Haberin Devamı

Son olarak Mardin'de yaşayan 3 bin dar gelirliye verdiği iftar yemeği ile gündeme gelen Meltem Cumbul, Sarıyer'de bulunan Uskumruköy Koru Sitesi'ndeki evi için site yönetimiyle davalık oldu. Bir süre önce havuz yaptırmak için komşusuna ait ağaçları kestiği gerekçesiyle mahkemelik olan Hülya Avşar'ın başına gelenlerin bir benzerini yaşayan Cumbul ile kiracıları, “villanın önüne yaptırdıkları verandanın manzarası kapanmasın diye 70 yıllık ağaçları kesmekle” suçlandı.

SİTENİN DEĞERİNİ DÜŞÜRDÜ

Cumbul ve kiracılarının yaklaşık bir asırlık ağaçları keserek sitenin değerini düşürdüğünü öne süren site yönetiminin Sarıyer Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verdiği dava dilekçesinde, şu iddialar ortaya atıldı: "Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü tarafından rapor tutulduğu, Manzara için çok değerli kayın ve meşe ağaçlarının kesilmesiyle hem çevreye zarar verildi, hem de sitenin genel yapısı bozularak değeri düşürüldü."

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ile yollarını kısa süre önce ayıran ve ayrılık acısını yeni yeni üzerinden atan güzel oyuncu, geçen pazar günü Mardin Belediye Başkanlığı aracılığıyla kentteki dar gelirli 3 bin kişiye iftar yemeği vermişti. Cumbul, annesi merhum Güner Cumbul adına verdiği yemeğe özel işleri nedeniyle katılmamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!