AVM'ler ne zaman açılır? Açıklama geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

AVMler ne zaman açılır Açıklama geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2020 22:10

Corona virüsüne yönelik ülkede vatandaşların toplu bulundukları alanlarla ilgili düzenleme kapsamında alışveriş merkezilerinin kapatılmasına karar verildi. Corona virüs salgının yayılmasını önlemek adına bu uygulamanın ne zaman biteceği ve AVM'lerin ne zaman açılacağı son günlerde çok sayıda vatandaş tarafından sorgulanıyor. Peki, AVM'ler ne zaman açılır? Açıklama geldi mi? İşte, o konuyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

AVM'ler ne zaman açılır? sorusu, koronavirüsü önleme kapsamında alışveriş merkezlerinin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulmasının ardından internette en faz araştırılan konular arasında yer aldı. Toplum sağlığı göz önüne alınarak AYD Yönetimi'nin verdiği tavsiye kararıyla kapatılan AVM'ler ne zaman tekrar faaliyet göstereceği merak konusu. İşte, o konuyla ilgili ayrıntılar...

AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden yapılan açıklamada, AYD Yönetimi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan “evinizden çıkmayın” tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak AVM’lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı aldığı bildirilmişti.

Haberin Devamı

Açıklamada, AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle bekledikleri belirtilmişti. 

AVM'LER NE ZAMAN AÇILIR? 

Uygulamanın ne zaman biteceği ve AVM'lerin ne zaman açılacağı henüz belli değil. Konuya dair resmi kurum ya da kişilerden açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!