AVM'ler ne zaman açılacak?

Güncelleme Tarihi:

AVMler ne zaman açılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 16:45

Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 2,5 milyonu geçerken, iyileşenlerin sayısı 667 bine, ölenlerin sayısı ise 174 bine ulaştı. Ülkemizde de vaka sayısı artarken, AVM'ler gibi kalabalık mekanlardaki kısıtlamalar da devam ediyor. Başta AVM çalışanları olmak üzere pek çok kişi, AVM'lerin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, AVM'ler ne zaman açılacak?

Haberin Devamı

Koranavirüs salgını hayatın pek çok alanını etkilerken, insan hareketliliğinin en yoğun olduğu AVM'lerde de faaliyetlere bir süreliğine ara verilmişti. Gözler şimdi hayatın yeniden rutin akışa geçip AVM'lerin çalışır hale geleceği tarihte. İşte, konuya dair ayrıntılar...

AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden yapılan açıklamada, AYD Yönetimi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan “evinizden çıkmayın” tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak AVM’lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı aldığı bildirilmişti.

Açıklamada, AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle bekledikleri belirtilmişti. 

Haberin Devamı

AVM'LER NE ZAMAN AÇILIR? 

Uygulamanın ne zaman biteceği ve AVM'lerin ne zaman açılacağı henüz belli değil. Konuya dair resmi kurum ya da kişilerden açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!