Avcılar'da çocuk bezi fabrikası yandı

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda çocuk bezi fabrikası yandı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 20, 2002 09:32

Avcılar'da 3 katlı çocuk bezi fabrikasının giriş katında yangın çıktı. Yangın sonucu binanın bir bölümü çöktü.

Haberin Devamı

Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi 10. Cadde'de yaklaşık bin metrekare alana kurulan 3 katlı Pomiks İnternational Tekstil İthalat İhracaat Ticaret Limited Şirketi'nin, imalathane ve depo olarak kullanılan giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, çocuk bezleri ile bezlerin yapımında kullanılan malzemelerin çabuk yanması yüzünden kısa sürede tüm katı sardı. 

Önce fabrikada çalışan işçilerin söndürmeye çalıştığı yangına, daha sonra olay yerine gelen Avcılar ve çevre belediyelere ait itfaiye ekiplerince müdahale edildi.  

İtfaiye ekipleri ile fabrika işçilerinin yangını söndürememesi ve itfaiye araçlarının suyunun yetersiz kalması nedeniyle Bakırköy İtfaiyesi ile İSKİ'den yardım istendi. Bu ekiplerin de gelmesiyle yangının çevredeki binalara sıçraması önlendi ancak fabrikanın ön cephesi çöktü.

Çökme sırasında kaçmaya çalışan Akşam Gazetesi muhabiri Yılmaz Kılıçkaya hafif şekilde yaralandı. Kılıçkaya olay yerindeki bir ambulansta ayakta tedavi edildi. Bu arada, yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen bazı işçiler de ambulanslarda tedavi edildiler.

Ä°tfaiye yetkilileri, çökme sonucu enkaz altında kalan olmadığını, yangını söndürme çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!