Avcılar Kaymakamlığı’ndaki HES kodu kuyruğuna 6 görevli

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Kaymakamlığı’ndaki HES kodu kuyruğuna 6 görevli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 14:10

İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın yayımladığı genelge ile birlikte 23 Eylül’den itibaren Avcılar Kaymakamlığı’nda da başlatılan Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulaması kapsamında kamu kuruluşlarındaki işlemleri için gelenlere yardımcı olmak amacıyla bina önünde 6 görevli çaba harcıyor.

Haberin Devamı

Valilik ve Kaymakamlıklara girişlerde zorunlu olarak HES kodu kullanılmasına karar verilmesinin ardından Avcılar Kaymakamı Kemal İnan’ın talimatı ile binanın önünde bir bölümü polis olmak üzere 6 görevli mesai saatleri boyunca gelenlere HES kodu almaları ve binaya girişte kontrollerini sağlıyor. Bina giriş kapısının yanındaki masada da bir görevli HES kodu alınması için yardımcı oluyor. Görevliler ayrıca HES kodu almak veya binaya girmek için sıraya girenlere de sık sık sosyal mesafe kuralına uymaları için çaba harcıyor.

Avcılar Kaymakamlığı’ndaki HES kodu kuyruğuna 6 görevli
"MASALARI AYIRIN"

Tahkakale Mahallesi’ne İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır ile giden Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, müşteri kabul eden bazı iş yerlerinde masa ve sandalyelerin birbirlerine çok yakın olduğunu belirterek, ’Sosyal mesafe kuralına’ uygun hale getirilmesini istedi. Kaymakam, bazı masaların kullanılmadığı belirtilince bunların kaldırılarak işyerinin ferahlatılmasını önerdi.

BAKMADAN GEÇME!