Atromitos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Atromitos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Hangi kanalda canlı olarak izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 16:20

Şampiyonlar Lig'ine veda eden Fenerbahçe yarın akşam Yunanistan temsilcisi Atromitos ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçı Yunanistan da olacak. Maç saat kaçta hangi kanalda? Detaylarda...

Haberin Devamı

ATROMİTOS FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Shakhtar Donetsk'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında 20 Ağustos Perşembe günü 21.00'de Yunanistan temsilcisi Atromitos ile karşılaşacak.

Futbolsever Atromitos-Fenerbahçe maçını Tivibu Spor kanalından canlı izleyebilecek.

Mücadele, Türksat üzerinden şifresiz izlenebilecek.. Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusundan şifresiz izlemek için gerekli olan frekans ayarları;

4A 42°Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000

Atromitos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Hangi kanalda canlı olarak izlenecek

ATROMİTOS 379 GÜNDÜR YENİLMİYOR

Fenerbahçe'nin Yunan rakibi Atromitos, kendi sahasını adeta "kale" gibi kullanıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, tüm kulvarlarda oynadığı son 22 maçı kaybetmeyen Atromitos'u 379 gün sonra seyirci önünde mağlup etmeye çalışacak.

FENERBAHÇE'NİN 24 KİŞİLİK KADROSU ŞÖYLE

Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği belirlediği 24 kişilik kadroda, şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Fabiano, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Josef de Souza, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego, Alper Potuk, Uygar Mert Zeybek, Volkan Şen, Luis Nani, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Fernandao, Robin van Persie.

RÖVANŞ 27 AĞUSTOS'TA KADIKÖY'DE

Fenerbahçe, bu karşılaşmanın ardından 27 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçında turu getiricek sonucu elde ederse, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

PEREIRA KADROYU BOZMAYACAK

Eskişehirspor maçında takımın gösterdiği performansı olumlu bulan teknik direktör Vitor Pereira, Atromitos karşısında radikal bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Cezalı Simon Kjaer yerine bu bölgede Abdoulaye Ba'yı oynatmayı düşünen Portekizli çalıştırıcı, bu kurgunun provasını Eskişehirspor maçında yaptı. Savunmanın göbeğinde Ba'yı Bruno Alves'in yanında kullanan Pereira, Atina'da da bu ikiliyi kullanacak.
Gökhan Gönül'ün tedavisi sürerken, sağ bekte yine Şener Özbayraklı görev alacak. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım ve Caner Erkin arasındaki tercihini henüz yapmayan Pereira, kadroda başka bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Robin van Persie'yi yine yedek soyunduracak Pereira, Hollandalı golcüyü ikinci yarıda oyuna dahil etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Atromitos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Hangi kanalda canlı olarak izlenecek

OZAN TUFAN VE VOLKAN ŞEN OYNAYABİLECEK Mİ?

UEFA Avrupa Ligi oyuncu listesine bir oyuncu ilave etme hakkı bulunan Fenerbahçe, bu dönemde iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Pereira bu oyunculardan Volkan Şen'i, Miroslav Stoch'un yerine kadroya eklemeyi tercih etti.

BAKMADAN GEÇME!